Thuisleven.com
Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Theater > Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland

Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland

Onze Evi is helemaal gek op Bumba dankzij de knuffels van haar grote zus. Toen ze ook nog eens een filmpje van Bumba op televisie zag, was ze helemaal niet meer te houden. De hele dag door hoorden we “Bumba”, “Bumba” en nog meer “Bumba”. Aangezien we het belangrijk vinden dat de kinderen niet met teveel schermtijd opgroeien, zijn we dan ook blij dat Bumba in de Nederlandse theaters komt. En we waren nog blijer toen we van een uitnodiging kregen om de premiere in Etten-Leur bij te wonen.

Over de theatervoorstelling Bumbina Komt Spelen

Bumba, al achttien jaar het vrolijkste clowntje in België en Nederland, is weer in de Nederlandse theaters te zien. En Bumba heeft een verrassing voor zijn fans. In de theatershow Bumbina komt spelen stelt Bumba zijn nieuwe vriendinnetje Bumbina voor. Vanaf heden is deze vrolijke en aanstekelijke kindervoorstelling in diverse Nederlandse theaters te zien. Een unieke ervaring op maat gemaakt voor de allerkleinsten (vanaf zes maanden jong), dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau.

Hoera! Het circus van Bumba zet weer zijn tenten op! Voor de eerste keer komt er een nieuw vriendinnetje spelen; Bumbina. Bumba kan niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Zou ze even goed kunnen dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? En wordt ze ook goede maatjes met Bumbalu? 

Wat vonden wij ervan?

Nadat de zaal open gaat nemen we plaats in de gereserveerde stoelen en wachten we tot iedereen zit. Er zijn opvallend veel jonge kinderen aanwezig. De show begint iets later dan verwacht, voor het ene kindje geen probleem voor het andere kindje is het een uitdaging om zoet te blijven. Zodra het openingslied (het bekende Bumba lied) eenmaal ten gehoren wordt gebracht en de doeken open gaan, zijn alle kinderen adembenemend stil aan het kijken wat er zich op het podium afspeelt.

Zoals we van de Bumba afleveringen op t.v. gewend zijn is ook deze show in stukken in elkaar gezet en ook nu met een rode draad namelijk Bumbina die komt spelen.

  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.7
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.
  • Bumbina Komt Spelen vanaf nu ook in Nederland.

Evi, Tim, Iris en wij hebben echt een geweldige middag gehad waarbij Evi toch echt wel helemaal in haar noppies was. Wat vond ze het geweldig om de show te zien en na afloop nog even te kunnen high-fiven met Bumba, Bumbalu en Bumbina.

Informatie

Wil jij Bumbina ook leren kennen? Kom dan mee naar het circus samen met Tumbi, Carla, Babaki, Kiwi en al de andere vrienden van Bumba!

Meer informatie: Studio100

Lees ook:

Gaan jullie graag naar het theater?

#uitnodiging

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics