Thuisleven.com
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Boomerang Highlights augustus 2022.

Boomerang Highlights augustus 2022.

Power players seizoen 2.

Weet je zeker dat je speelgoed nog op dezelfde plek ligt als waar je het vanmorgen hebt achtergelaten? De jonge Masko kan veranderen in levend speelgoed. De armbanden die hem deze krachten geven, moet hij uit de handen zien te houden van het kwaad; gevaarlijk speelgoed dat ook tot leven wil komen.    

Ga mee op avontuur met Masko en zijn vrienden in Power Players. Vanaf 8 augustus elke dag te zien om 07:00 uur, alleen bij Boomerang!

Grizzy and the Lemmings op wereldreis.

Nadat de Lemmings het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen op zijn kop te hebben gezet, gaan Grizzly en de Lemmings op wereldreis en ze nemen jou mee. Ze maken niet alleen steden onveilig, maar ook het reizen is vol avontuur. Houden ze het met elkaar uit of zetten de Lemmings ook buiten de Canadese bossen de boel op stelten? Dit wordt weer lachen geblazen.

Grizzy en de Lemmings op Wereldreis zie je vanaf 13 augustus ieder weekend van 13:00 uur – 15:00 uur, alleen bij Boomerang

Thomas de stoomlocomotief.

Stap aan boord en ontdek de mini afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief. In deze twee minuten durende afleveringen neemt Thomas de Stoomlocomotief je mee op een kort avontuur langs verschillende culturen, perrons en ontmoet hij nieuwe locomotieven samen met zijn vriendjes.  

De gloednieuwe korte afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief zie je vanaf 8 augustus, bij Boomerang.

Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry.

Nu het lekker weer is buiten, is het de hoogste tijd voor zomerplezier met de nodige lol en mysteries. Bekijk verschillende films en marathons van onder andere Be Cool, Scooby-Doo!, The Tom and Jerry Show en Tom and Jerry in New York. Dat wordt gegarandeerd lachen met de hele familie.

Lach mee met Scooby-Doo en Tom & Jerry, iedere schooldag en in het weekend om 08:30 uur, alleen bij Boomerang.

Lees ook:

Waar kijken jullie graag naar?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics