Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Badkamer > Badkamer op zolder realiseren

Badkamer op zolder realiseren

Als moeder van vier opgroeiende kinderen verandert er steeds meer. Niet alleen heb ik het dan over de kleren waar ze steeds maar uit groeien. Maar ook over het vele eten dat (in het lijkt wel) holle buiken beland. En wat dacht je van privacy? Dat is echt wel een dingetje aan het worden in huize de Jong. Zaten ze voorheen nog wel eens met zijn viertjes samen in bad, is dat nu dus echt een no-go geworden. Zelfs omkleden, tandenpoetsen en/of de haren van een klodder gel voorzien doen ze het liefst achter een gesloten deur. En dan zijn er slechts nog maar twee die aan het puberen zijn! Wat moet dat wel niet over een jaar of 3 – 4 als de kleintjes ook “eisen” beginnen te stellen?

Omdat we dit probleem al een tijdje geleden aan zagen komen zijn we, zeker nu we willen samenwonen, hier toch wel behoorlijk mee bezig. We hebben dan ook met de indeling in het “nieuwe” huis hier rekening mee gehouden. Zo is het plan dat ik met Tom richting zolder vertrek en daar over een jaar of twee een badkamer en-suite komt. Daarvoor moeten we nog wel een (houten skelet) muurtje verplaatsen en de condensatieketel netjes wegwerken. Maar ook dat op een zodanige manier dat je er makkelijk bij kunt voor o.a. de onderhoud.

Badkamer inrichting

We hebben dan ook bewust gekozen om hier nog even mee te wachten aangezien de slaapkamers meer prioriteit hebben. Bovendien hebben we op deze manier de tijd om ons een rustig te verdiepen in de opties. Zo moeten er badkamermeubels komen, te denken valt aan:

  • Fonteintje en kastje eronder of een wastafel met kast eronder.
  • (sfeer)Verlichting aangezien er geen direct raam in de nieuwe badkamer is.
  • Inloopdouche of een mooi design bad.
  • Indien er nog plek over is een kast om de, schone, handdoeken in op te kunnen bergen.
  • Een mooie design radiator is ook niet onpraktisch.
  • Spiegel (een grote of kleinere).
  • Tegels voor de vloer en de wanden.

En dan nog alle leuke accessoires om kleur in het geheel aan te brengen.

Lees ook:

De ruimte voor de badkamer zal niet groot zijn en ik ben dan ook erg benieuwd naar jullie ideeën?

*Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik zou vooral kijken naar handige bergruimte zeg maar. Veel opbergruimte die weinig plaats inneemt. Pinterest heeft overigens hele mooie opberg ideeën dus wie weet ook voor zoiets

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics