Thuisleven.com
Arganolie voor schoonheid van binnen en buiten
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Arganolie voor schoonheid van binnen en buiten

Arganolie voor schoonheid van binnen en buiten

Miranda heeft voor de eerste twee weken van september iets leuks verzonnen. Zo voorziet ze het team van Thuisleven van inspiratie en komt een bepaald thema aan bod op Thuisleven. Soms draait het om het bereiken van de meeste lezers of het uitlokken van reacties. Ook geven we elkaar wel eens feedback en een cijfer. De rode draad van deze maand is ‘schoonheid’ en dan zo breed mogelijk. Dat geeft te denken …. schoonheid zit van binnen ….. schoonheidsidealen … jong en oud … Wacht, ik ben wel bezig met schoonheid: ik behandel momenteel mijn littekens met arganolie.

Littekenbehandeling met arganolie

De jongste wordt al bijna vijf jaar oud. Je zou denken dat ik allang ontzwangert ben … Wel ben ik deze zomer voor het eerst weer eens in bikini te zien geweest, een primeur. Tenminste voor de mensen die het wilden zien. Alle gekheid op een stokje. Ik ben koninklijk bevallen: drie keizersneden zijn op mijn pad gekomen. Daar heb ik drie dochters én twee littekens aan over gehouden. Daar is niets van te zien met een bikinibroekje aan. Wel begonnen de laatste tijd de littekens wat te irriteren. Vervolgens heb ik bij de argan winkel voor 1 euro (als bijdrage in de portokosten) een sample arganolie besteld. De olie neemt snel op in de huid en geeft dus geen vlekken in mijn bad- of ondergoed. Ik merk dat mijn huid zachter aanvoelt en dat ondanks de ongevoeligheid van de huid, het toch prettiger aanvoelt, wat soepeler. Het flesje is bijna op als ik bij de arganwinkel.nl meer lees over het ‘vloeibare goud’ uit Marokko, zoals het ook wel eens genoemd wordt.

100 % pure Arganolie

Arganolie is naast voor je huid, ook voor je nagels en je haren te gebruiken. De olie beschikt over herstellend vermogen door de mix van vitaminen, mineralen en onverzadigde vetzuren waar arganolie rijk aan is. De anti-oxidanten doen gelijk een belletje rinkelen en dacht ik het niet… Naast, voor de uitwendige mens, is arganolie ook uitermate geschikt voor de inwendige mens. Heerlijk in salades of om een broodje in te dippen. Echte schoonheid komt van binnen, dacht ik het niet!

Lees ook:

Waar gebruik jij arganolie voor?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics