Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Roll Liner van Pupa Milano

Roll Liner van Pupa Milano

Al eens een mini pizza “snijdertje” op je ooglid gehad? Ik lekker wel en ik vond het heerlijk.
Bij de Beauty Trade Special kreeg ik, ter demonstratie, het nieuwste product opgebracht. Namelijk de Roll Liner. Hiermee creëer je in een handomdraai een perfecte lijn op je ooglid. Nieuwsgierig hoe het werkt en waar het te koop is, lees dan snel verder…

Vergeet de eye liner die je gewend bent en test de Roll Liner

Ik vond het altijd een kriem om de perfecte lijn aan te brengen boven het ooglid. Maar met deze handige Roll Liner is dat verleden tijd. De eyeliner glijdt gemakkelijk over het ooglid, tekent een heel precieze lijn, geeft een intense zwarte kleur en blijft langdurig zitten. En dat alles voor slechts €17,95 in de Pupa Milano shop.
Met de Roll Liner loop je een laag risico op allergieën, het is oogheelkundig getest, en bevat geen parabenen.

Toch nog niet helemaal overtuigd?

Nu begrijp ik best dat je het nog niet helemaal snapt dus bij deze een filmpje (weliswaar in het Italiaans gesproken):

Benieuwd wat ik nog meer tegen kwam op de Beauty Trade Special? Neem dan hier een kijkje.

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

    • Ja dat gaat je met deze juist lukken! Ik heb namelijk hetzelfde probleem als jij .
      Wel even oefenen hoe je de liner makkelijk gebruikt op bijvoorbeeld je arm of binnenkant van je handpalm zodat je weet wat de liner doet.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics