Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Roll Liner van Pupa Milano

Roll Liner van Pupa Milano

Al eens een mini pizza “snijdertje” op je ooglid gehad? Ik lekker wel en ik vond het heerlijk.
Bij de Beauty Trade Special kreeg ik, ter demonstratie, het nieuwste product opgebracht. Namelijk de Roll Liner. Hiermee creëer je in een handomdraai een perfecte lijn op je ooglid. Nieuwsgierig hoe het werkt en waar het te koop is, lees dan snel verder…

Vergeet de eye liner die je gewend bent en test de Roll Liner

Ik vond het altijd een kriem om de perfecte lijn aan te brengen boven het ooglid. Maar met deze handige Roll Liner is dat verleden tijd. De eyeliner glijdt gemakkelijk over het ooglid, tekent een heel precieze lijn, geeft een intense zwarte kleur en blijft langdurig zitten. En dat alles voor slechts €17,95 in de Pupa Milano shop.
Met de Roll Liner loop je een laag risico op allergieën, het is oogheelkundig getest, en bevat geen parabenen.

Toch nog niet helemaal overtuigd?

Nu begrijp ik best dat je het nog niet helemaal snapt dus bij deze een filmpje (weliswaar in het Italiaans gesproken):

Benieuwd wat ik nog meer tegen kwam op de Beauty Trade Special? Neem dan hier een kijkje.

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

    • Ja dat gaat je met deze juist lukken! Ik heb namelijk hetzelfde probleem als jij .
      Wel even oefenen hoe je de liner makkelijk gebruikt op bijvoorbeeld je arm of binnenkant van je handpalm zodat je weet wat de liner doet.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics