Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Vier mini’s van hannah®

Vier mini’s van hannah®

Als je op vakantie gaat en je geen geknoei wilt met grote en kleine flacons dan zijn de handige mini’s van hannah® dé oplossing! Maar ook zijn deze handige mini’s ideaal als je het product een wilt testen.

De mini’s van hannah®

Elke mini is voorzien van een handig pompje, dat je voorziet van een kleine hoeveelheid van het product. Zo heb je nooit te veel. De volgende mini’s zijn er (tot nu toe):
 brilliant Touch. De formule van dit unieke artikel bevat het witte Diamond Care Powder Global Lumière. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling. Schitterend dus voor een perfecte selfie!
– 4YOUth zorgt voor een aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten. Het resultaat is een jeugdige, gezonde conditie van de huid en een dito uitstraling.
– Juvi Protect. Voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid (huidtype I-II) die snel verbrand, is er hannah® Sun Perfection Juvi Protect. Dit pro-
duct biedt de zeer gevoelige huid een hoge mate van bescherming tegen UV-straling met een SPF HIGH (SPF 30). Het zonneproduct is tevens uitstekend geschikt voor de bescherming van de huid tijdens de wintersportvakantie!
– Touch of Silk. Dit product heeft zijdezachte formule van vitamine A, C, E en siliconenolie. Het is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Welke vrouw wilt dat nou niet? Ik ben er echt razend enthousiast over het is namelijk een perfecte basis voor onder de make-up. Dit product is zelfs met een award bekroond. Touch of Silk helpt tevens littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen.

Het grote voordeel van deze mini’s zijn de losse verkoop. Spreekt jou dus maar één artikel aan dan hoef je de rest niet mee te bestellen. Zo kun je gerichter shoppen (en op stap).

Distributie, verkoopprijzen en meer informatie

De hannah® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).
Verkoopprijzen Handbag Essentials by hannah®: 

  • 4YOUth                      € 20,00/10 ml
  • Juvi Protect                 € 13,00/10 ml
  • Touch of Silk               € 19,00/10 ml
  • Brilliant Touch             € 19,90/10 ml

Verkrijgbaar vanaf heden. Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kunt u contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160. Voor meer informatie is er de website: hannah.nl

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics