Selecteer een pagina

Zorro The Chronicles is vanaf heden verkrijgbaar. De game is beschikbaar voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch™. De gloednieuwe, actierijke avonturengame is gebaseerd op de gelijknamige populaire tekenfilmserie. De game biedt epische avonturen, spectaculaire gevechten, spannende verkenningsmissies en zenuwslopende stealth-ervaringen.

Zorro The Chronicles

Zorro The Chronicles gaat over tiener Don Diego. Hij moet de grootste uitdagingen van zijn leven overwinnen. Dit doet hij tijdens zijn strijd voor gerechtigheid tegen vele gewetenloze – en goed bewapende – tirannen! Net als de serie zit de game boordevol actie. Zorro gebruikt allerlei sluwe trucs en grappen om de kwaadaardige complotten van schurken te dwarsbomen. Dit doet hij op zijn even spannende als grappige manier. Inclusief spectaculaire gevechten die hij nooit uit de weg gaat om kwetsbare en onschuldige mensen te beschermen.

Onze ervaring met ‘Zorro The Chronicles’

De game wordt met gejuich ontvangen: “Want ik ken de televisieserie”, roept dochterlief. Voor het spel begint mag je kiezen tussen Diego of zijn zus Ines als personage. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Ines wel echt heel erg stoer vind. En gaandeweg de game, naarmate er meer opdrachten vervuld zijn worden haar moves steeds verder uitgebreid. Afhankelijk van de tegenstand kan je de verdediging of aanval ervan aanpassen. Met opgebouwde credits kan je een extraatje inzetten om de lopende missie iets eenvoudiger te behalen.

Informatie

Zorro The Chronicles.
NACON, PVP GAMES en BKOM studio’s i.s.m. Zorro Productions, Inc. en de Canada Media Fund
PEGI- leeftijd: 7
Geweld
Actie/ Avontuur

Lees ook:

Keek jij vroeger ook naar Zorro?

Geverifieerd door ExactMetrics