Thuisleven.com
Ze komen er weer aan bij Intratuin Veghel, de dino's
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Ze komen er weer aan bij Intratuin Veghel, de dino’s!

Ze komen er weer aan bij Intratuin Veghel, de dino’s!

Ondanks dat we de laatste niet te klagen hebben over het weer is het deze tijd van het jaar toch nog best fris om uren buiten te spelen. Een dagje door de dierentuin lopen of de hele dag door een pretpark lopen is dus zeer zeker afwachten hoe het weer die dag is, vooral met kleine kinderen. Al je eenmaal koud en compleet verkleumd bent is er helaas nog maar een optie en dat is naar huis gaan.

Het is soms best moeilijk om weer een leuk maar origineel uitstapje te verzinnen dat leuk is voor het hele gezin. Nu zijn wij van Thuisleven de beroerdste niet en delen we graag de leukste tips voor een dagje uit zodat iedereen er gezellig met hun gezin op uit kan trekken. Daarnaast denken we ook graag aan jullie portemonnee en daarom komen we vandaag met een wel heel leuk uitje voor het hele gezin.

Dino weken

Intratuin Veghel organiseert het hele jaar door themadagen en zelfs weken in de leukste, magische en stoerste thema’s die je maar kunt verzinnen. Zo zorgen ze dat niemand in het gezin wat tekort komt en dat iedereen tevreden blijft. Vorig jaar hadden ze veel aandacht gekregen door het organiseren van spannende dino weken. En omdat het zo’n groot succes was worden deze stoere en vooral spannende dino weken weer herhaald. Je kunt nu al een kleurplaat ophalen om zo mee te doen aan de kleurplaatactie en kans te maken op leuke prijzen.

Mocht je helaas niet in de prijzen vallen heb je in elk geval nog een hele mooie kleurplaat in kunnen kleuren. Natuurlijk is dat niet het enige want tussen 1 februari en 4 maart kunnen kinderen deelnemen aan een speurtocht door het hele tuincentrum. Om het leuk te houden voor zowel jongere al oudere kinderen zijn er een makkelijke en een moeilijke speurtocht. En alsof dat nog niet genoeg is organiseert Intratuin ook nog eens twee complete dino weekenden waarin extra leuke kinderactiviteiten gepland staan en met bezoek van echte dino’s!

Dino weekenden

De data van deze dino weekenden zijn als volgt:

  • Zaterdag 17 februari
  • Zondag 18 februari
  • Zaterdag 24 februari
  • Zondag 25 februari

En Intratuin Veghel heeft nog een leuke maar vooral voordelige actie voor je. Tot en met zaterdag 10 februari kun je namelijk extra voordelig genieten van een heerlijk luxe ontbijtje voor maar 2,-. Dit heerlijke ontbijt bestaat uit een croissant, een stokbroodje, een plakje ham en kaas, jam, boter, een scharrelei en een kopje koffie of thee. Zeg nou zelf, is dat even genieten of niet?

Openingstijden

Maandag 9.30 – 18:00
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 18:00
Vrijdag 9:30 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00

Intratuin Veghel
Heuvel 11
5463 XB Veghel
0413-350816

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics