Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Winter doeboek en Super Dino Doeboek van Denksport

Winter doeboek en Super Dino Doeboek van Denksport

Met de aankomende Kerstvakantie kan ik mij indenken dat er heel wat momenten bij zitten waarop je graag wilt dat je kind zich even amuseert. En ofschoon ze tegen die tijd volop nieuw speelgoed hebben, kan het ook zomaar zijn dat de nieuwigheid er alweer vanaf is en hij/zij toch graag even iets anders wilt doen. Met de nieuwe Denksport boeken moeten die momenten geen probleem meer zijn. Kies je voor het Winter doeboek en/of voor het Super Dino Doeboek?

Winter doeboek

Een boek boordevol met sudoku’s, Zweedse puzzelfs, lijnpuzzels, zoek de verschillen, doolhofjes en woordzoekers. Naast de bekende puzzels staan er ook een aantal puzzels met een nieuwe twist waarbij er gerekend, gerijmd en geteld moet worden. Tevens zijn er wat leuke kleurplaten in het boek verwerkt en kun je je Engels iets bijspijkeren. Dat allemaal in een geheel winterse stijl. Het Winter Doeboek is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Super Dino Doeboek

Is jouw kind helemaal gek op Dino’s en weet hij er zo’n beetje alles over? Dan kun je met het Super Dino Doeboek je kennis testen. Los de verschillende puzzels op, lees de weetjes en probeer de moppen uit je hoofd te leren zodat je iedereen kunt foppen. Dat klinkt nog wel goed te doen maar lukt het je kind ook om het dino geheimschrift te ontcijferen?
Waarschijnlijk ben je in het midden van het boek ook al iets aparts tegen gekomen. Dit is een echte dino 3D-puzzel. Leuk om in elkaar te zetten zodra alle missies in het boek zijn volbracht.
Ook dit boek is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Conclusie

Kinderen zijn uit nature leergierig. Geef ze een opdracht en ze voeren de taak uit. Geef ze kennis over letters en cijfers en ze gaan woorden maken of rekenen. Als overblijfjuf op de basisschool zie ik drie keer per week kinderen uit de groepen 2 en 3 en dus ook de vorderingen, tevens ben ik moeder van 4 kinderen waarvan de jongste 9 jaar jong is. Uit ervaring weet ik dan ook dat doeboeken, die gegoten zijn in een thema, ontzettend hip zijn bij kinderen.

Afgelopen week ontving ik de boekjes en jongste dochter ging er meteen mee aan de slag. Een aantal opdrachten vond ze makkelijk anderen vond ze moeilijker. Wel was het duidelijk dat ze het Super Dino Doeboek toch net wat makkelijker vond dan het Winter Doeboek.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

53 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics