Thuisleven.com
Zelftraktatiesmaken.nl- dé webwinkel voor al je feestelijke kindertraktaties
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Verjaardag > Zelftraktatiesmaken.nl- dé webwinkel voor feestelijke kindertraktaties!

Zelftraktatiesmaken.nl- dé webwinkel voor feestelijke kindertraktaties!

Hoe vaak heeft u internet al afgezocht naar een leuke, lekkere, originele zelftraktatiesmaken voor kinderen? Iets wat er leuk uit ziet, maar wat niet te moeilijk is en wat niet te veel tijd kost om te maken? Ik moet zeggen dat ik er best al wel wat tijd in heb gestoken en dat terwijl de oudste nu 4x getrakteerd heeft en de jongste nog maar 1 keer met zijn verjaardag. Mijn kinderen zijn 9 dagen na elkaar jarig en dat betekent dat ik dan 2x vlak achter elkaar een traktatie mag verzinnen en maken. Omdat ze op het kinderdagverblijf een gezonde traktatie vragen kom je vaak uit bij groente en fruit en dat is natuurlijk niet lang van tevoren klaar te maken. En daarnaast vind ik het ook leuk  iets te trakteren wat geschikt is voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar.

Zelftraktatiesmaken.nl

En zie daar dé oplossing: Zelftraktatiesmaken.nl. Op deze site kunt u kant-en-klare traktatiepakketten bestellen, losse traktaties, uitdeelcadeautjes en zelfs kant-en-klare traktaties. Dat is nog maar een greep uit de selectie. Ik kan u alleen maar adviseren om gewoon even zelf een kijkje op deze site te nemen, want de keuze is reuze en het ziet er bovendien allemaal even leuk uit!
Het is echt ideaal voor ouders die druk zijn en vooral rond een verjaardag van je kleine is het toch al zo druk. Of als je helemaal geen handige knutselaar bent en toch met een leuke traktatie voor de dag wilt komen.

De keuze is reuze

Ik vraag mij alleen af of je er nu tijd mee wint (zeg ik met een knipoog ;-)) Deze webwinkel heeft zo ontzettend veel keus dat je je tijd vervolgens kwijt bent met het zoeken naar wat je precies wilt voor je jarige. Ik heb het zelf ondervonden. Van zelftraktatiesmaken.nl mocht ik iets uitkiezen uit de webwinkel. Maar wat kies je dan toch? Wordt het iets voor mijn zoon of iets voor mijn dochter die 4 jaar gaat worden en afscheid van het KDV gaat nemen? Aangezien ze beiden pas in oktober jarig zijn, had ik natuurlijk nog nergens over nagedacht wat betreft de traktaties. Na lang wikken en wegen en 100x alles bekijken koos ik voor het zelfgemaakt kant-en-klaar traktatiepakket Gilles de Giraf. Deze zou ik zowel voor Joas als voor Elin kunnen gaan gebruiken, ik kan het bewaren tot oktober en het ziet er leuk en gezellig uit.
Maar tsjonge zeg, wát een ruime keus en wát een leuke traktaties.

Kant en klaar traktatiepakket Gilles de Giraf

Het zelfgemaakte traktatiepakket heeft de volgende inhoud:
– 25 traktatieprikkers
– 25 cellofaan zakjes om zelf te vullen
– krullint 25×25 in twee kleuren
– Piepschuimblok verpakt in cadeaupapier om de prikkers in te steken
Tegen een meerprijs kunt u ook meerdere prikkers bestellen, net hoeveel u er nodig heeft.

Het resultaat

Het enige wat u nog maar hoeft te doen is het zakje vullen met wat lekkers of een klein cadeautje en deze aan de prikker te hangen. Als u meer tijd te besteden heeft kunt u daarnaast ook de nu prikker vullen met allerlei lekkers. Ik maakte als voorbeeldje een giraffennek door afwisselend blokjes kaas en stukjes knakworst aan het stokje te prikken. Kleine cadeautjes voor in het zakje kunt u eventueel ook in de webwinkel bestellen.

Lees ook:

Heb jij al eens zelftraktatiesmaken gedaan?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics