Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Reisboeken > Wonderlust, een inspirerend reisjournaal voor, tijdens en na je reis

Wonderlust, een inspirerend reisjournaal voor, tijdens en na je reis

Merel Stegeman heeft een uniek traveljournal gemaakt om helemaal zelf invulling aan te geven. Niet zozeer waar ben je en wat doe je, maar wat doet deze reis met jou? Hoe heb je de reis ervaren en wat heb je ontdekt over jezelf? Je leert door reizen de wereld en andere culturen kennen maar nu ook je eigen ik.

Informatie Wonderlust

Wonderlust van Merel Stegeman is een anders-dan-anders traveljournal! Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen. Op je terugreis is je rugzak dus nog meer gevuld, doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen. Prachtig met de hand vormgegeven. Het ideale cadeau voor iedere backpacker, wereldreiziger, verwonderaar, en bijna-student die eerst nog een tussenjaar doet.

Mijn ervaring met dit traveljournaal

Wat had ik dit boek graag een paar jaar geleden al gehad. Toen ik op rondreis was in Indonesie, of toen ik op groepsreis was door Patagonie waar ik mijn man heb ontmoet. Of toen we wisten dat we voor drie jaar gingen emigreren naar Taiwan. Want als je een lange of verre reis gaat maken maak je inderdaad veel mee maar gebeurd er in je hoofd ook aardig wat. Met dit boek ga je voor de reis al aan de slag, wat zijn je verwachtingen en wat denk je allemaal te gaan doen en mee te nemen. Tips over wat mee te nemen, na te denken over waarom je gaat en wie je heeft geïnspireerd te gaan. Dit traveljournaal is ingedeeld in drie gedeelten, Voordat je gaat, Jouw avontuur en Weer thuis. Zo ben je deze reis wel even zoet en duurt hij natuurlijk ook veel langer. Vooral het vakantiegevoel houd ik langer vast nu ik mijn travelbuddy verder invul. Ik vindt het erg leuk dat de vormgeving zo uit de hand is in plaats van de gewone druk letters. Dat maakt het een heel persoonlijk boek als je het verder invult. Het zet je aan het denken en wil dat je de beste versie van jezelf wordt na je vakantie.

Productspecificaties

Nederlands
Paperback
Druk 1
Verschijningsdatum juni 2019
Aantal pagina’s 208 pagina’s

Lees ook: je geld bewaren op reis – 7 tips om dat veilig te doen, Ouder heeft toestemming van (ex-)partner nodig om alleen met kind te reizen en Cabin Zero – De beste reisgenoot.

#Voor het schrijven van dit artikel heb ik een review exemplaar gekregen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics