Selecteer een pagina

Ik reis best veel. Niet alleen privé, maar ook voor mijn werk. Dit is een van de voordelen/nadelen van werken voor een grote multinational. Want reizen voor de baas kan best leuk zijn. Je komt op interessante nieuwe plekken, krijgt exotisch eten voor je neus en mag op unieke locaties werken met mensen die er soms hele andere gewoontes op nahouden. Heel uitdagend dus. Maar reizen voor je werk heeft zeker ook nadelen. Zo zie je vaak minder van die interessante plekken dan je zou willen. Immers er moet wel gewerkt worden. En het werk thuis loopt gewoon verder. Dus bij terugkomst heb je vaak een berg extra werk.

Frequent flyer ervaringen

Maar ik kijk meestal vooral tegen de reis zelf op. Het is altijd zo’n gedoe met je bagage. Zeker omdat ik een trolley voor mijn kleding heb die ik in het hotel achterlaat. En een laptop tas die ik mee naar het werk neem. Je kunt natuurlijk je bagage inchecken. Maar gezien eerdere ervaringen, doe ik dat liever niet. Afgezien van het feit dat je bagage in veel landen niet heel netjes gehandeld wordt, loop je het risico dat ze hem kwijt raken. En dan sta je daar in Saudie-Arabie met 40 graden Celsius in slechts de kleren die je aan hebt. Niet handig!

Tevens scheelt handbagage je bij aankomst ruim 30 minuten wachttijd bij de bagagecarrousel. Dus neem ik altijd alles mee door het hele douanecircus heen de cabine in. Ook dan zijn twee tassen niet bepaald handig. Eenmaal in het vliegtuig, blijkt vaak het bagage-compartiment boven je hoofd vol. Dus moet met je je trolley elders kwijt. Lastig met zo’n harde trolley en uitstekende wieltjes. Die kun je dan bijna nergens meer tussen proppen. Dat kan vast handiger

Cabin Zero: je beste reisgenoot

En met een Cabin Zero rugzak kan dat inderdaad een heel stuk handiger. Ik heb de 32 liter Cabin Zero Adventure in oranje mogen testen bij een recente reis naar Milaan en ik moet zeggen dat ik erg gecharmeerd ben van deze rugzak. Sterker nog, het is een toffe reisgenoot. Met zijn afmetingen van 34 cm bij 57 cm en 25 cm heeft hij namelijk een erkend cabineformaat. En een rugzak verstouw je redelijk gemakkelijk. Natuurlijk kan een normale rugzak dat ook. Waar de Cabin Zero echt in uitblinkt, is de manier waarom hij geopend kan worden. In tegenstelling tot veel rugzakken die van bovenaf gevuld moeten worden, kun je bij de Cabin Zero het gehele voorpaneel open ritsen. Hierdoor kun je er kleding op dezelfde manier inpakken zoals je ook bij een trolley zou doen. Het grote achtervak kan bij uitstek gebruikt worden voor laptop en tablet. Bij een normale rugzak zou deze dan meteen tegen je rug aangedrukt worden, maar bij de Cabin Zero wordt het draagcomfort verzekerd door een versterkte achterwand. Kortom eenmaal aangekomen bij de douane, heb je met een ritsbeweging je vloeistoffen alsook je laptop tevoorschijn getoverd. Ideaal!

Mooi en comfortabel

Door zijn fraaie uiterlijk en draagcomfort, kan de Cabin Zero ook prima dienst doen als vervanging voor mijn laptoptas. Mijn kleding laat ik dan in het hotel en ik neem alleen het nodige mee. Het feit dat ik op korte tripjes nu slechts een rugzak mee hoef te nemen is bevrijdend te noemen. De handigheid en het draagcomfort van deze rugzak waren ook goed te merken tijdens onze vakantie in Milaan. Miranda had een weekje of 2 voor onze vakantie bij een misstap haar voet gebroken! Ook niet handig, want wij lopen op vakantie graag en veel. Gemiddeld zo’n 15 km per dag. Omdat ze niet meer dan een paar honderd meter kon lopen, moest er noodgedwongen een rolstoel mee.

Je kunt je vast voorstellen dat een rolstoel duwen er niet makkelijker op wordt als je ook nog een trolley achter je aan moet slepen! Ook hier deed de Cabin Zero exact waar hij voor ontworpen was. En eenmaal in het appartement, heb ik hem uitgeruimd en de hele week meegenomen als gewone rugzak (die soms aan de rolstoel hing, zoals op de foto te zien is). Want 4 kindertjes die zo’n 15 km per dag lopen, hebben om de haverklap honger en dorst en dan is onze nieuwe rugzak bij iedereen geliefd.

Kortom ik kan deze multifunctionele rugzak hartelijk aanbevelen aan iedere wereldreiziger (of wandelaar).

Waar vervoer jij graag je spullen in?

P.s. indien je alleen met je kind op pad gaat, houd er dan rekening mee dat je toestemming nodig hebt van je (ex) partner.

Geverifieerd door ExactMetrics