Woezel & Pip knuffel is zoek.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Woezel & Pip knuffel is zoek

Woezel & Pip knuffel is zoek

In dit mooie kwalitatieve kartonboek ‘Woezel & Pip knuffel is zoek’ met leuke zoekflapjes help je de vriendjes mee op hun zoektocht naar lievelingsknuffel Koala! Lees er meer over in dit artikel.

Woezel & Pip knuffel is zoek

O jee, Pip is haar allerliefste knuffel Koala kwijt! En zonder hem kan ze echt niet slapen. Woezel en Pip hebben je hulp nodig. Ze zoeken op elke plek in de Tovertuin waar ze die dag zijn geweest. Ligt hij misschien in het speelhok? Of bij het muurtje van Buurpoes? Of op school, bij de biblioboom? Misschien is Koala dichterbij dan de vriendjes denken. Help je mee zoeken?

Wat vinden wij ervan?

Wat weer een leuk verhaal. Het leest zich heerlijk weg en blijft prikkelend voor kinderen dankzij de flapjes. De illustraties in het boek zijn lekker kleurrijk en ook dat is natuurlijk erg interessant voor kinderen. Op elke pagina is er van alles te zien.

Informatie

Woezel & Pip knuffel is zoek
Hoofdauteur: Guusje Nederhorst
Uitgever: Dromenjager Publishing Bv
ISBN: 9789493216457

Lees ook:

Welk Woezel & Pip boek is bij jullie favoriet?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics