Thuisleven.com > Verzorging > Welliebellies voor een warm gevoel met winactie

Welliebellies voor een warm gevoel met winactie

Koude dagen betekend voor veel mensen ook een koude nek met als gevolg verkrampte spieren. Als dat eenmaal gebeurt dan komen er al snel pijnlijke klachten bij. Alles behalve aangenaam. Tijd dus om dat voor te zijn en de spieren in de nek lekker warm te houden. Welliebellies heeft hier een mooie warmteshawl voor en ik mag hem testen.

Coselle Warmteshawl van Welliebellies

Met de Coselle Warmteshawl kom je gegarandeerd de winter warm door. Door de sjaal 90 seconden in de magnetron te verwarmen op maximaal 800 W.  of 12 minuten in een oven op 100ºC. heb je een sjaal die maar liefst 90 minuten warmte afgeeft. Hierdoor kost het je lichaam minder moeite om warmte te genereren en kunnen je spieren ontspannen. De zachte warmteshawl is gevuld met behandelde granen en een heerlijke wellness aromamix van rozemarijn, lavendel, eucalyptus en pepermunt. Een heerlijke geurencombinatie en dankzij de lavendelgeur helpt de warmtesjaal ook heel goed bij het inslapen. Is dat even warm meegenomen!

Vervang je kruik maar

Aangezien er geen water in de sjaal zit, is er dus ook geen kans op lekkages. Maar nog veel fijner is het natuurlijk om te weten dat er ook geen aardgas meer van pas komt om je spieren warm te houden. Dankzij de oven en/of magnetron (werken op stroom) ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

Heb je in de zomer last van de warmte? Leg de sjaal dan twee uur in de vriezen en je kunt hem daarna gebruiken als coldpack.

Schoon en veilig

Alle gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd, getest en gecertificeerd op basis van relevante Europese richtlijnen. Er zitten geen schadelijke stoffen in de materialen en de natuurlijke inhoud van de warmteproducten is als 100% veilig bevonden. Alle modellen hebben een uitneembare vulling, zodat je het omhulsel tussendoor kunt wassen. Ideaal zodat je nog jarenlang op een schone en veilige manier kunt genieten van je favoriete warmteproduct.

Conclusie

Vorige week heb ik de warmteshawl ontvangen en sindsdien ligt de kruik in een hoekje stof te vergaren. De warmteshawl is namelijk velen malen makkelijker op te warmen en de kans op lekkages is 0%. Een behoorlijke stimulans aangezien ik twee maanden geleden nog een plas water in bed had dankzij een lekke kruik.

Afijn de warmteshawl heeft een heerlijke zachte stof en de vulling is goed verdeeld over de sjaal. Hierdoor is het een sjaal die heerlijk om de nek heen past en zich ook vormt naar je lichaam. Dat de sjaal lekker lang warm blijft klopt zeer zeker. In het begin geeft hij een behoorlijk warmte af en deze daalt heel langzaam, je hebt dus eigenlijk ook niet door wanneer de sjaal weer een normale temperatuur bereikt heeft. Dat is gunstig want zo kan je lichaam het ook weer langzaam overnemen. Ik ben er dan ook heel blij mee.

p.s. ik gebruik hem ook wel eens voor mijn voeten. Dankzij de afneembare hoes is dat ook geen enkel probleem. Even in de wasmachine (let erop dat je deze regelmatig onderhoud) en hij kan er weer tegenaan.

Heb jij wel eens last van de kou?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

76 reacties