Was de aarde vroeger plat
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Was de aarde vroeger plat?

Was de aarde vroeger plat?

Kinderen vragen je soms de oren van het lijf af. En dat is maar goed ook. Immers door te vragen leren ze. Maar soms, heel soms heb je daar als ouder gewoonweg even geen zin in. Hoe leuk is het dan om een luchtig, maar toch diepgaand, boek in de handen van je telg te stoppen. Zo krijgen ze antwoord op vele vragen, waar vast en zeker dan weer vele vragen uit voort vloeien… Maar dat is voor nu bijzaak.

Was de aarde vroeger plat?
Is er altijd morgen weer een dag?
Waar blijft het licht als het donker wordt?
Wanneer begin je met bestaan?
Hoe weet je dat de tijd bestaat?

Was de aarde vroeger plat?

Dit zijn slechts vijf van de 36 vragen die gesteld worden in dit leuke boek.
Elke vraag wordt beantwoord met een gedicht. De één lekker luchtig en de ander met een behoorlijke diepgang. Toch zijn ze allemaal heerlijk om eens te lezen. Wat vooral opvalt is dat er op elke vraag een goed antwoord gegeven wordt. Want wat is groot en wat is klein?

Was de aarde vroeger plat

Info en waar te koop

Was de aarde vroeger plat? is o.a. online te koop.
Auteur: Bette Westera
Illustrator: Sylvia Weve
ISBN: 9789025767921
Uitgeverij: Gottmer

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics