Thuisleven.com
Waffle Bowl Maker

Waffle Bowl Maker

Ben jij net zoals ik ook zo’n vrouw die zich in haar element voelt in de keuken? En dan heb ik het niet over alles schoon maken maar juist om te koken en te bakken. Voor mij is er niets leuker dan dat je partner, je kinderen en/of je familie je heerlijk(e) gerecht(en) verorberen. En als mensen die bij ons gedineerd hebben me dan vragen om mijn recept, ben ik helemaal in mijn nopjes. Dat is voor mij het mooiste compliment om te krijgen. Zo ook bij een kerstfeestje bij ons thuis afgelopen week met collega’s van het werk.

Toetje

Voor dit soort jaarlijkse tradities tover ik graag iets nieuws op tafel. Om toch een beetje sterke indruk achter te laten (ja beetje trots ben ik wel) was ik dan ook op zoek naar een uniek toetje, dat geheel uit eigen hand komt. Het werd een fruit/ijs traktatie in zelfgemaakte wafelbowls met de Waffle Bowl Maker van Coolgift. Mede mogelijk gemaakt door een vernuftig apparaatje!

Waffle Bowl Maker

Met wat eieren, bloem, melk, olie, bakpoeder, eventueel een beetje vanillesuiker voor wat meer smaak en boter kom je ergens. Deze combinatie tovert namelijk unieke Wafel kommetjes uit het apparaat. Moet je natuurlijk wel even de juiste hoeveelheid aan ingrediënten door elkaar mengen. Iets wat zo eenvoudig is dat mijn 11 jarige dochter het in haar eentje kon. Na mengen gaat het beslag 4 minuten in het wafelijzerapparaat en daarna heb je het perfecte, eetbare kommetje gereed voor een heerlijk toetje.

Wafels vullen

Zijn de wafel bowls eenmaal klaar kun je deze mooi aankleden met heerlijk (vers) fruit en/of ijs. Ik koos voor aardbeien, vanille-ijs, slagroom, mini spekjes, strooi-snoep-hartjes en wat discodip erom heen om zo een echt feestelijk dessert te creëren. Hou er wel rekening mee dat zo’n volle wafelbowl na stevig tafelen wel wat machtig kan zijn. Maar dat maakt het er niet minder leuk op. Tijdens mijn zelf gecomponeerd en gechoreografeerd kerstdiner werden deze luchtige doch stevige creaties zelfs met bijna volle buiken toch nog gretig veroberd. Mijn ego werd aan het einde van de avond met de nodige complimenten gestreeld.

Wafel recepten

Vind je het recept toch niet helemaal jouw ding, wat natuurlijk kan, dan kun je een van de andere recepten uitproberen. De recepten vind je in de gebruikershandleiding die bijgevoegd is in de doos van de Waffle Bowl Maker. Uiteraard vind je hierin ook de baktijd keurig vermeld. Zo kan je nooit de mist in gaan. Wil jij ook zo’n leuk kado voor haar denk dan eens aan deze leuke Waffle Bowl Maker.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics