Thuisleven.com
Google pixel 7 pro
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Waarom is de Google Pixel 7 Pro de moeite waard?

Waarom is de Google Pixel 7 Pro de moeite waard?

Wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft, wil je natuurlijk dat deze aan alle eisen voldoet. Een goede camera, een fijn scherm en een snelle processor zijn hierbij een aantal vereisten. Daarnaast is het ook belangrijk dat de telefoon mooi is om te zien. En natuurlijk moet hij gemakkelijk in gebruik zijn. Google heeft met de nieuwe Google Pixel 7 Pro aan al deze eisen voldaan. Dit toestel is namelijk voorzien van een krachtige processor, een mooi scherm en twee prima camera’s. Daarnaast is de telefoon ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en lichtgroen.

De Google Pixel 7 Pro is dus zeker een telefoon die de moeite waard is. Mocht je nog twijfelen, lees dan vooral even verder. Wij hebben namelijk de voordelen van de Google Pixel 7 Pro voor je op een rijtje gezet.

6.3-inch FHD+ OLED display

De Pixel 7 Pro heeft een 6.3-inch FHD+ OLED display. Dit betekent dat het scherm van de telefoon mooi helder is, en een goede kleurweergave heeft. Ook is het scherm van de telefoon aan de zijkanten afgerond, waardoor het toestel fijn in de hand ligt. De Pixel 7 Pro heeft daarnaast ook een 90 Hz verversingssnelheid. Dit betekent dat alles wat je op het scherm ziet, vloeiend en soepel beweegt. Hierdoor is het toestel een plezier om mee te werken, en zal je geen last hebben van haperingen of andere problemen.

Krachtige processor

De Google Pixel 7 Pro is voorzien van een krachtige processor, de Google Tensor G2. Dit is een processor die ervoor zorgt dat de telefoon snel werkt, en gemakkelijk mee kan gaan met de vele taken die je ermee uitvoert. Ook is de telefoon voorzien van een Titan M2 beveiligingschip. Dit beveiligingschip maakt de Pixel 7 Pro extra veilig, en zorgt ervoor dat je gegevens goed beveiligd zijn.

Camera

De Google Pixel 7 Pro heeft ook twee camera’s aan de achterzijde. De ene camera heeft een resolutie van 50 megapixels, en de andere camera heeft een resolutie van 12 megapixels. Dankzij deze twee camera’s kan je mooie foto’s maken, en heb je altijd een scherpe foto. Ook is de Google Pixel 7 Pro voorzien van een 4355 mAh batterij. Dit betekent dat je de telefoon de hele dag kan gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij snel leeg is.

Verleng de batterijduur van je telefoon en ontdek wat grote stroomvreters zijn. De Consumentenbond vertelt je ook hoe je een smartphone het beste oplaadt.

Conclusie

Al met al is de Google Pixel 7 Pro zeker een telefoon die de moeite waard is. Dankzij de krachtige processor, het mooie scherm en de twee goede camera’s is dit toestel een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe telefoon.

Lees ook:

Welke telefoon zou jij overwegen, als je een nieuw toestel moest kopen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics