Thuisleven.com
VTech Toet Toet- Bouw je eigen wereld
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > VTech Toet Toet- Bouw je eigen wereld

VTech Toet Toet- Bouw je eigen wereld

We hadden al 2 Vtech Toet Toet speelsets in huis, de bouwplaats en het vliegveld. Onze zoon die nog 1 jaar moet worden rijdt al vrolijk de woonkamer rond met Vrolijk Vliegtuig en Koos Kiepwagen. En hij luistert graag naar de liedjes en de melodietjes van deze voertuigen.
Hele dagen is hij er zoet mee. Om met het vliegveld en de bouwplaats zelf echt leuk te spelen is hij net nog te klein voor. Alles wat ons peutermeisje opbouwt, breekt haar kleine broertje met hetzelfde gemak weer af.

VTech Toet Toet

Pas stond er op Facebook via een Marktplaatsgroep van onze woonplaats een aantal speelsets VTech Toet Toet te koop. En gezien het niet al te lang meer duurt voordat onze zoon 1 jaar wordt, reageerde ik op deze advertentie. En voor een leuk bedragje heb ik 3 speelsets gekocht; de garage, het politiebureau en een lanceerbaan. Ik kon het nog diezelfde avond ophalen, en alles zag er nog perfect uit! Ons cadeau voor de kleine man staat te wachten tot de dag van zijn verjaardag … (alleen onze dochter kan daar niet op wachten … 😉 )

Ontwikkeling stimuleren

VTech Toet Toet is niet alleen superleuk speelgoed, het stimuleert ook nog eens de ontwikkeling van kinderen. Zo komen spelen en leren heel mooi samen.
VTech-producten zijn speciaal ontworpen om zes elementaire vaardigheden bij jonge kinderen te ontwikkelen. De zes elementaire vaardigheden zijn: taalontwikkeling, motoriek, waarnemen, rekenen, creativiteit en muziek.
De taalontwikkeling  wordt gestimuleerd door de vrolijke liedjes en melodietjes van de voertuigen. En rijdt het voertuig over een magische sensor, dan wordt er een grappig zinnetje gesproken. De woordenschat wordt ermee vergroot.
De motoriek wordt gestimuleerd doordat kinderen met hun voertuig over de wegdelen rijden. Daarnaast kan er bij de verschillende speelsets nog van alles draaien en bewegen. Bij bijvoorbeeld het vliegveld kun je aan de antenne draaien om het vliegtuig te laten ‘vliegen’ op het wolkenplatform.
Kinderen leren tijdens het spelen ook goed waar te nemen en te reageren op signalen van bijvoorbeeld de voertuigen.
Zelfs rekenen komt aan bod: bij bijvoorbeeld De Bouwplaats zijn er vormen-blokken die je met een grijper kunt pakken. Deze vormenblokjes hebben elk een andere kleur en er staat ook een cijfer op. Zo kun je met de kinderen de cijfers, vormen en kleuren leren.
Bij de verschillende set zijn vele elementen te vinden die de fantasie prikkelen en uitnodigen om rollenspellen te spelen. Hierdoor wordt de creativiteit van kinderen gestimuleerd.

Speelset

De speelset bevatten Magische Sensors die stuk voor stuk vrolijke liedjes, zinnetjes en geluiden activeren als de Toet Toet Auto’s eroverheen rijden! En bijvoorbeeld de garage bevat ook zelf nog eens echte geluiden, knipperende lichtjes en gezongen liedjes.

De verschillende speelsets herkennen de verschillende voertuigen uit de ToetToet Auto’s collectie en zijn zo met elkaar uitwisselbaar. Bovendien zijn alle speelsets met losse wegdelen aan elkaar te koppelen zodat je een geheel eigen wereld kunt bouwen.

Het materiaal is zeer degelijk en stevig en zal niet zomaar kapot gaan. De voertuigen schakelen automatisch uit als deze niet gebruikt wordt, dit bespaart batterijen.

Informatie

VTech Toet Toet is een zeer geschikt cadeau voor kinderen vanaf 1 jaar en zorgt voor urenlang speel- en leerplezier.
Naast VTech Toet Toet is er ook VTech Zoef Zoef Dieren. Met deze speelsets kun je al spelenderwijs het dierenrijk ontdekken.

Lees ook:

Welk Vtech speelgoed is bij jullie onmisbaar?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics