Thuisleven.com

Video van Sint 2018

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar op zaterdag 17 november in Zaanstad. Iedere eerste zaterdag na Sint Maarten (11 november) komt Sinterklaas in Nederland aan. Hij wordt door een menigte zingende kinderen ontvangen en het evenement is groots op de televisie te volgen. Sinterklaas wordt steevast geïnterviewd en net als de koning op Koningsdag en prins carnaval tijdens de ‘dolle dagen’ wordt hij officieel door de burgemeester ontvangen. Elk jaar weer een feestelijk moment. De periode van Sinterklaas sluiten we, traditioneel, af met pakjesavond en dat doe je met de Video van Sint! Lees snel verder waarom…

Sinterklaastijd…

Zodra Sinterklaas in het land is, zijn er nog de plaatselijke intochten (misschien wel gelijk aan de grote intocht). Ook worden er bij bedrijven en winkels allerlei events georganiseerd (schoen zetten, kleurplaat inleveren, pakjesmiddag, enz.). En dan zijn er nog de koude, donkere avonden waarin de kinderen voor de haard (of verwarming) hun schoentje mogen zetten. Dat laatste gebeurt uiteraard onder het genot van een aantal liedjes die de kinderen ten gehore brengen.

Sinterklaas is jarig!
‘k Zet mijn schoen vast klaar.
Wellicht dat hij hem vol doet met,
ja wist ik het maar.
Hier zet ik wat water
en wat hooi voor ’t paard.
Want dat trouwe beestje
is dat heus wel waard.

Pakjesavond

En dan is het tijd voor pakjesavond. Pakjesavond is voor de kinderen nog altijd een spannend feest, waar de volwassenen lekker in meespelen. In België wordt geen Pakjesavond gevierd, dat is typisch voor Nederland. In België worden op de ochtend van 6 december cadeautjes geopend door de kinderen.
Wij vieren pakjesavond de afgelopen jaren al standaard met een Video van Sint. Lees hier waarom wij dat doen.

Video van Sint, het persoonlijke videobericht van Sinterklaas!

In een video van ongeveer 12 minuten, amuseert de Sint iedereen uit het gezin. Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van Magie en de toverkunsten van de pieten.
Omdat je de Video van Sint zelf samen kunt stellen, gebruikt Sint in de video de naam van je kind(eren), de leeftijd en kun je kiezen uit meer dan 200 onderwerpen zoals `In je eigen bedje slapen` en `Je doet goed je best op school` waar Sint uitgebreid over verteld. Hoe leuk is dat?

Hoe ziet de video er deze keer uit?

Er is dit jaar weer heel veel te beleven bij Video van Sint:
– Danspiet leert de kinderen hippe danspasjes op vrolijke muziek.
– Kunnen de Pieten wel goed toveren?
– Er kunnen 3 foto’s / afbeeldingen worden geplaatst:
• Een foto in het grote boek – in de stal, algemeen, mag ook een huisdier zijn, gezinsfoto etc & een foto of tekening voor de goocheltruc, algemeen, mag ook een huisdier zijn, gezinsfoto etc

Verschillende onderwerpen

Keuze uit 4 onderwerpen waarvan 2 optioneel.
Voor groot en klein t/m 8 personen op 1 Video van Sint dvd/download.

Keuze uit 3 opties:
– Download,
– Compleet (dvd+download met veel extra’s).
– DVD

Ook dit jaar kun je weer kiezen voor de traditionele of roetveeg pieten versie.
Last but not least, het Magische moment als Sint verklapt waar de kadootjes verstopt liggen!
Kijk ook even naar onze trailer op de website Videovansint.nl, en onder het kopje NIEUW voor nog meer informatie over Video van Sint.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

45 reacties

 • Ooooh wat rottig hahaha wij doen weer mee! Heel leuk! Wij vieren dit jaar sinterklaas met de kids van mijn zus! Samen hebben we er 8 die allemaa nog geloven! Ik kan niet wachten om hun blije snoetjes te zien bij het zien van een film als dit! Wij duimen voor deze topprijs!!

 • oooo wat vervelend!!! Ik doe heel graag nog eens mee voor onze 3 schatjes❤! Samen met onze grote nichtjes van 15 en 16 vieren we pakjesavond,die t ook echt heel leuk zouden vinden als ze ook op de dvd voorkomen!

 • Dat zou geweldig zijn! Wij doen graag mee voor onze Liselotte! Papa en mama hebben door de Sint elkaar leren kennen op de pakjesboot bij de intocht hihi. Zou leuk zijn voor onze 4 jarige die nu al zo uitkijkt naar de komst van Sint en zijn pieten.

 • daar zou ik ontzettend graag mijn kleinkinderen mee verrassen
  we gaan elke week op ze passen
  ik verheug me al op die blije snoetjes
  #duimen en heel veel groetjes

  • We weten nog niet hoe we het gaan vieren, waarschijnlijk na de zwemles en dan staan de cadeautjes klaar bij de deur of een brief van Sint waar de pakjes staan….. wie weet deze dvd

 • Wij vieren het drie keer 1 thuis als gezin, papa Pieter, mama Simone en dochter Lotte van 3 jaar. Maar er worden ook altijd pakjes bij de opa’s en oma’s gebracht. Bij mijn schoonouders met schoonzusje en zwager en twee kindjes, 5 en 8 jaar en bij mijn ouders. Driedubbel feest dus,

 • Wij vieren altijd sinterklaas met mijn vriend, zijn kinderen, mijn ouders en mijn oma van 94 jaar. Ik bak met mijn dochter een sinttaart en we maken tapas (ook spaans). En dan maar wachten tot de klop op de deur.

 • Wat een leuk idee om Sinterklaas zélf te laten vertellen waar de cadeautjes zijn verstopt!

  Wij vieren sinterklaas klein en dat vind ik heel jammer! Sinterklaas is mijn favoriete feestdag, ik ben gék op alles wat met sinterklaas te maken heeft (behalve de nare discussies) van pepernoten tot de liedjes en van de intocht tot en met de surprises en gedichten!

  Dus het eerste jaar dat ons eerste pleegkind bij ons sinterklaas mocht vieren, ging ik all out. De voorpret was fantastisch en in mijn hoofd had ik zijn onverweldigde reactie al verschillende keren meegemaakt. Ik genoot en verheugde me enorm op zijn reactie.

  En toen het eenmaal zo ver was, was hij stil. “Hoe kan het nou dat Sinterklaas vroeger nooit wist waar ik woonde en me nu wel heeft gevonden?” En na twee cadeautjes verzuchtte hij: “Het was leuk he?! Maar laten we de rest van de cadeautjes maar naar de kindjes sturen waarvan Sinterklaas niet weet waar ze wonen…”

  Mijn teleurstelling was groot maar ik voelde me ook stom. Hoe had ik dit niet kunnen voorzien?!

  Inmiddels zijn we al jaren pleegouders en komt er waarschijnlijk voor sinterklaas zelfs nog een nieuw pleegkindje bij, ons gezin is gegroeid en ik kan daar enorm van genieten, maar sinterklaas vieren wij aangepast. Nog steeds is het mijn favoriete feestdag, maar dat heeft wel een paar jaar weer geduurd… 🙂

  Nu houden we het klein en zijn de cadeautjes ingepakt in doorzichtige gekleurde folie (anders wordt de spanning te groot). Het uitpakken is een groot moment, maar we weten van te voren, voor iedereen zijn er drie cadeautjes waaronder een chocoladeletter..

  We bakken pepernoten, eten boerenkool met als toetje gevulde speculaas met slagroom en we zingen alle sinterklaasliedjes die we kennen…

  Ik wens idereen een topsinterklaas dit jaar! 🙂

 • We vieren pakjesavond met ons gezien, op 5 december. Opa en Oma komen ook naar ons toe voor een heerlijk avondje met heerlijk eten.

 • Wij vieren sinterklaasavond met zijn allen (alle kleinkinderen) bij opa en oma. Het lijkt me leuk om voor alle kinderen zo’n video te mogen maken. Wat zullen ze verrast zijn, en niet alleen de kinderen 😉 Het zou de avond nog specialer maken, ben erg benieuwd!
  (Ik volg op Pinterest (kloevert), Bloglovin (loved/saved) en heb het gedeeld op G+.

 • Oh dat zou gaaf zijn! Dat Sint ze gewoon echt gaat toespreken en ze hun tekening nog kunnen zien hangen ook?! Wat gaaf!! Dit lijkt me echt geweldig leuk!

 • Heel leuk! We hebben de video vorig jaar laten maken en de kinderen en mijn broertje (met Down) vonden het fantastisch. Dus voor dit jaar zouden we graag weer een dvd maken! Samen de videoboodschap bekijken en dan op zoek naar de cadeautjes 🙂

 • Heel leuk! Wij vieren Sinterklaas met opa en oma, ooms en tantes en nichtje en neefjes. Echt een feest voor onze zoon. Wij doen lootjes met gedicht voor de volwassen en cadeautjes voor de kinderen.

 • Deze winactie laat ik aan mij voorbij gaan, omdat wij geen Sinterklaasfeest meer vieren.
  Wij leggen de pakjes onder de Kerstboom.

 • Wij vieren het met alle broers en zussen. Eerst voor de kinderen van 18-19.30 Er komen dan 2 mooie pietjes langs met een grote zak met kadootjes. Lekker om de beurt kadootjes uit pakken met lekkere hapjes erbij.
  Daarna kindjes naar bed en dan zijn de oudjes aan de beurt. Lekker een hapje eten en een rijm en een kadootje.
  Super mooie avond, maar een persoonlijke sint boodschap zou het helemaal afmaken

 • Pakjes avond vieren we dit jaar in een huisje met alle kinderen, aanhang en kleinkind. Iedereen maakt een surprise met een gedicht, we hebben pepernoten in diverse smaken, chocolade sinterklaasjes en pietjes, marsepein, speculaas, taai taai en suikerbeestjes op tafel staan om heerlijk van te snoepen. Al het papier dat om de pakjes zit gaat onder de tafel waar we aan zitten. Lekker warm voor de voetjes…… :-))

 • Ohh wat super leuk!! Wij vieren het met het gezin, de opa’s en oma’s, oom, tante en nichtje op 5 december begin van de avond! Altijd een spannende tijd voor de kids, dus dan maakt een leuke video het avondje zeer compleet 🙂 En als de kids op bed liggen, doen wij nog het sinterklaas dobbelspel. Gaat weer een heel gezellige avond worden!

 • Oh super leuk zeg !!! Wij vieren pakjes avond elk jaar net iets anders. Wel gezellig met de opa’s en oma’s erbij. Ze komen dan naar ons toe en eten lekker mee (wel altijd een makkelijke hap). Afgelopen jaar hebben we na het eten zwarte piet geappt 😉 en ineens klopte zwarte piet op het raam en lag er een briefje voor de deur. Op het briefje stond een schatkaart getekend en de meiden gingen door middel van de schatkaart zoeken. En ja bij het kruisje lagen zakken met kado’s. Dat vonden ze echt heel leuk !!! Ps. Ik volg jullie op Facebook en instagram 🙂

 • dat lijkt mij heel erg leuk voor mijn kleinzoon
  geen idee nog hoe en waar we het gaan vieren,maar pakjes zijn er zeker

 • Leuk zeg! Draagt echt iets bij aan de magie van Sinterklaas. Dat zou je bijna vergeten door alle discussies. Ik volg je via FB en heb het bericht gedeeld. Wij vieren het het weekend voor Sinterklaas.

 • Hoi hoi,

  Superleuk! Al laat ik zoals ik op Twitter zei de Sint wel eens bellen. Vorige week een keer omdat ze iets heel goed had gedaan. Nee nee zegt Faye doe maar weg! Dus of ze het leuk gaan vinden haha.

  Groetjes Claudia!

 • wij vieren pakjesavond gezellig samen met onze 2 jongens en natuurlijk met de opa’s en oma’s erbij! rond een uur of 5( net als vroeger bij mama thuis )de warme chocomel met slagroom en pepernoten, chocolade en banketstaaf op tafel, papa die opeens “heel nodig moet plassen” en dan opeens wordt er op de deur geklopt……cadeautjes!!!!

 • Zoals ieder jaar vieren we het leukste kinderfeest op 5 december. De opa’s en oma’s komen lekker eten en genieten van de kids die de kadootjes als razende rudy’s uitpakken. Maar ook komen 2 nichtjes van 15 en 16 en oom en tante deze avond meevieren. Die kijken nu al uit naar deze avond!! Mn nichtjes hadden al aan hun moeder gevraagd of ze weer mochten komen, ook zij genieten zo van hun kleine nichtje en neefjes!! En stiekem ook van dat ze zelf een kadootje krijgen. Lekker eten, pepernoten laten strooien door mn nichtjes zonder dat de kids t doorhebben!! En hopelijk zo’n te gekke dvd kijken met die gespannen koppies!!
  Heb er al helemaal zin in

 • Ik maak graag kans. Op pakjesavond komen mijn ouders en het gezin van mijn zus naar ons toe. De enige die nog gelooft is ons jongste kind. Misschien is het wel de laatste keer dat er nog een bij is die echt gelooft. Leuk om een video van de Sint te krijgen. De oudere kinderen vinden het wel nog steeds leuk om te horen wat er over ze in het grote boek staat geschreven!

 • Wij houden van sinterklaas en zijn pieten. Heerlijk vieren samen met de familie: oma/opa, zus en broer met aanhang en de 2 nichtjes en onze 2 dochters. Eerst samen gezellig eten en daarna kijken of er zwarte pieten komen die misschien wel de dvd brengen. Onze jongste dochter is 1 jaar en krijgt er nu meer van mee dus ben erg benieuwd hoe ze op alles reageert

 • Ik waag graag een gokje voor mijn meisje. Toevallig keek ze gisteren zo’n dvd bij de buurmeisjes en ze vond het erg leuk om hun naam te horen. Ik weet zeker dat ze dit zelf ook wel zou willen.

  Wij gaan dit jaar weer gezellig met opa en twee oma’s in een huisje van Landal. Heel leuk geregeld altijd met show en pietenbezoek! Voor het eerst ook de hond mee, dus ben benieuwd hoe zij op Sint en Piet reageert 🙂

  Ik volg jullie ook op Facebook, twitter en instagram, dus stop me maar vier keer in de hoge hoed 😉

 • Ik waag graag een gokje voor mijn meisje. Toevallig keek ze gisteren zo’n dvd bij de buurmeisjes en ze vond het erg leuk om hun naam te horen. Ik weet zeker dat ze dit zelf ook wel zou willen.

  Ik volg jullie ook op Facebook, twitter en instagram, dus stop me maar vier keer in de hoge hoed 😉

 • we spelen een fotospelletje waar de pakjes zijn te vinden, de kids mioeten het hele huis door op zoek naar de schat. totdat we alle pakjes hebben gehad

 • Wij vieren sinterklaas dit jaar hopelijk thuis. Samen met onze dreumes van 1 en onze oudste van 11. We hebben heel vaak sinterklaas in het ziekenhuis moeten vieren met onze oudste held. Dus dit jaar gaan we er voor om het thuis te vieren. Een persoonlijke groet van sint is natuurlijk meer dan welkom!

 • Onze tweeling is 5 december jarig maar wij vieren pakjesavond ergens in het weekend met Chantal en haar kindjes. Ik zou heel graag een code willen winnen voor de eerste pakjesavond van Sem 😀

 • Wij vieren pakjesavond thuis met het gezinnetje. Eerst moet ventje nog zwemmen die woensdag 5 december, daarna eten en dan tijd voor pakjesavond!

 • Zoals altijd vieren we het op 5 december en komen de opa’s en oma’s naar ons toe voor een heerlijk avondje incl heerlijk hapje eten, super gezellig!

  Waarschijnlijk ons laatste jaar echte Sint… de jongste is 8 jaar… dus zou gaaf zijn het dit jaar met een Sint dvd in te kunnen luiden

 • Leuk!! Ik vier pakjesavond met mijn gezin en broers met hun gezin en opa en oma. Uiteraard met kadootjes en wat lekkers te eten en te drinken. Vorig jaar was het dobbelspel een groot succes….dus wie weet of we dat nog eens gaan doen

 • Dat wordt bij ons pakjes middag, maar wel laat (rond 16:00 uur)! De kids gaan eerst naar school en daarna gaan we knutselen met als thema Sint & Piet. De cd met liedjes aan en uit volle borst meezingen natuurlijk! Dan ga ik zelf een banketstaaf of gevulde speculaas maken en de kids bakken ondertussen kruidnootjes…..Als papa dan thuiskomt eten we snel een soepje en ruimen de boel op….hopelijk komt ie dan snel!!! Meestal klopt piet even op de deur maar het zo heel leuk zijn als we dit jaar een dvd krijgen en sint dan vertelt waar de pakjes te vinden zijn….De rest van de avond smikkelen we van allerlei lekkernijen en spelen de kids met hun nieuwe speelgoed

 • Dat wordt nog even spannend hoe wij pakjesavond vieren. 22 november ben ik uitgerekend van ons 3e kindje. Dus de vraag is, vieren we het dit jaar met zijn vijfjes of het kan zomaar zijn dat ik op pakjesavond moet bevallen. Al ga ik daar niet vanuit aangezien onze andere 2 kindjes ook vroeger waren. Dus we gaan gewoon uit van het eerste. Onze eerste sinterklaas met zijn vijven. Gewoon lekker rustig met ons gezinnetje.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics