Selecteer een pagina

Ben jij iemand die liever voor kwaliteit gaat in plaats van de kiloknallers? Dan is de boerenkaas van firma kaas vast en zeker iets voor jouw! Van jong belegen tot oud, allen met een eigen smaak. Wil je een krachtigere of juist één met een milde smaak? Romig van structuur of graag harder met zoutkristallen? Bij firma kaas is er kaas voor iedereen!

Boerenkaas van firma kaas

Er zijn nog steeds boeren die een liefde hebben voor kaas en dit met de hand maken. Firma kaas haalt die kaas op bij de boeren, tegen een eerlijke prijs, en verpakt ze vervolgens voor de koper: jij dus!
Omdat deze kaas een echt natuurproduct is (en dus niet is gemaakt in een fabriek), kan de smaak van de kaas gedurende het jaar licht verschillen.

Bij firma kaas is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Zo krijg je elke week of elke 2 weken een heerlijke verse kaas op de mat. Heb je voorliefde voor een bepaalde kaas dan kun je deze doorgeven. Ook is er op de site van firma kaas te zien welke boeren zijn aangesloten bij het bedrijf. Zo kun je zelf kiezen van welke boer jij de kaas wilt ontvangen. Kun je niet kiezen, iets wat ik als echte kaasliefhebber kan begrijpen, dan kun je voor een variabel abonnement kiezen.

Ga je op vakantie? Zijn je uitgaves iets te groot of heb je een andere reden waarom je (tijdelijk) geen kaas meer wilt? Dan kun je het abonnement makkelijk pauzeren op stopzetten.

Kaas vers van de boer

Je ontvangt de kaas in een kartonnen doosje en een verpakking voor de kaas.

Onze ervaring

Tieners groeien en ontwikkelen zich. Dat die energie in eten zit moge duidelijk zijn in dit huis. Zo’n beetje alles wat we onze vier tieners voor de neus schuiven wordt zonder enige vraag opgegeten. Je kunt je dan ook vast en zeker wel voorstellen dat mijn ogen getraind zijn op kiloknallers, 1+1 gratis, 99 cent acties en meer van dit soort acties. Zeker als het aankomt op groente en fruit, dat toch vrij prijzig is in verhouding met ongezond eten, dan weten ze hier al hoe laat het is. Die dag sta ik namelijk in de keuken om te wecken en in te vriezen. Zo eten we gezond, voordelig en het hele jaar door lekkere groente en fruit.

Juist omdat die basis zo goed is mag er wel eens iets lekkers op tafel gezet worden. Veelal is dit in het weekend en met spellenavond (als het spel zich daarvoor leent). Aangezien Tom en ik niet meer eten om vol te raken, maar juist omdat we het lekker vinden, gaan we op die dagen over tot kwaliteit. We leren op die momenten ook dat de kinderen niet eten om de buiken te vullen, dan nemen ze maar een bakje met kwark en muesli, maar om te leren proeven.

Afgelopen week was dit het geval met de boerenkaas. Aangezien de een liefhebber is van dunne plakken kaas en de ander liever een stukje kaas uit het vuistje eet heb ik mijn best gedaan om de kaas zo mooi mogelijk te presenteren.
Met een lekker drankje erbij en een gezellige familiefilm is de sfeer dan al snel bepaalt.

En ofschoon we hard onze best doen om ze te leren proeven lijkt dat vaak een onbegonnen zaak. Echter zo nu en dan zien we dat ze eten niet alleen aanzien voor iets dat de buik vult maar ook dat ze er van kunnen genieten. Zo ook bij de boerenkaas. Nadat de kinderen allemaal een stukje kaas pakken van de schaal dat ze bevalt hoor ik de “mmm’s” voorbij komen. Ik geef ze geen ongelijk! De boerenkaas van firma kaas is namelijk echte kwaliteit dat je proeft en ruikt.

Geverifieerd door ExactMetrics