Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Verras uw familie en vrienden met Andre Rieu

Verras uw familie en vrienden met Andre Rieu

Een feestelijk begin van 2019 voor de hele familie met André Rieu’s Nieuwjaarsconcert! Het allereerste Nieuwjaarsconcert van André Rieu dat speciaal voor vertoningen in bioscopen is opgenomen in de Town Hall in Sydney, Australië. Op vrijdag 11 en zondag 13 januari 2019 kan iedereen genieten van de Koning van de Wals. Die zijn volledig nieuwe show presenteert in verschillende bioscopen door heel Nederland.

André Rieu’s Nieuwjaarsconcert vanuit Sydney is hét perfecte muzikale cadeau om tijdens de komende feestdagen uw familie en vrienden mee te verrassen of om samen in de bioscoop te beleven.

Gezelligheid

Met Sinterklaas en Kerst staat gezelligheid centraal. Eindelijk weer even echt tijd voor elkaar en dé tijd om je naasten te verwennen met mooie en originele cadeaus. Wie verrast u met kaarten voor André Rieu’s Nieuwjaarsconcert in de bioscoop? Het concert had niet op een betere locatie opgenomen kunnen worden dan in het indrukwekkende Town Hall in Sydney. De prachtige, intieme locatie past perfect past bij dit unieke muzikale optreden waarmee Rieu het nieuwe jaar inluidt.

Sydney

André Rieu’s Nieuwjaarsconcert vanuit Sydney is de ideale manier om het nieuwe jaar te vieren. Uiteraard wordt de Koning van de Wals weer vergezeld door zijn geliefde en populaire Johann Strauss Orkest, met wie hij al langer dan dertig jaar optreedt. Daarbij zal de maestro zijn sopranen van wereldklasse en The Platin Tenors verwelkomen. Geniet van backstage-toegang, interviews met André, muzikale favorieten en vele verrassingen in deze spectaculaire en feestelijke show waar André een repertoire speelt van zowel klassieke muziek als popmuziek.

Kijk voor meer informatie op: Andreincinemas.com

Over het Nieuwjaarsconcert

Vooruitkijkend op het concert zegt André: “Ik ben erg blij dat mijn allereerste nieuwjaarsconcert speciaal wordt opgenomen voor in de bioscopen. We hebben een aantal leuke verrassingen gepland staan op deze onvergetelijke avond. Dat ik in de historische Town Hall van Sydney mag spelen is een droom en ik kan niet wachten om dit concert met mijn publiek over de hele wereld te delen. Nieuwjaar is altijd een erg bijzondere tijd voor mij en mijn familie, dus ik hoop dat we allemaal bij elkaar kunnen komen om 2019 in te luiden!”

Over Piece of Magic Entertainment

André in Cinemas wordt geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Piece of Magic Entertainment. Het productie- en distributiebedrijf voor artiesten en licentiegevers dat in 2017 werd opgericht, startte met een serie concerten van André Rieu op het witte doek.  Met Event Cinema richt Piece of Magic Entertainment zich op het produceren en distribueren van culturele manifestaties in bioscopen. Piece of Magic Entertainment brengt grootse (semi)live-evenementen naar ruim 3.000 bioscopen in meer dan 80 landen. Variërend van multiplexen tot onafhankelijke bioscopen en niet-traditionele bioscooplocaties. In de zomer van 2017 werd André Rieu’s Maastricht Concertmet veel succes in de bioscoop uit gebracht. In oktober van dat  jaar zorgde Avicii: True Stories tijdens ADE eveneens voor volle bioscoop zalen. André Rieu Amore – My Tribute to Love was in Nederland te zien in de bioscopen van onder meer Pathé Theaters, Kinepolis, Vue Nederland en vele anderen op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018. André Rieu’s Nieuwjaarsconcert2019is in de Nederlandse bioscopen van Pathé Theaters, Kinepolis, Vue Nederland en vele anderen te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari 2019.

League of Legends

League of Legends (LOL) is een in 2009 ontwikkeld online computerspel met meer dan 80 miljoen spelers wereldwijd. Piece of Magic Entertainment brengt dit populaire spel via satelliet voor het eerst naar de Europese bioscopen. Fans en gamers wereldwijd kunnen nu samen tegen elkaar strijden. De spanning en sensatie van het spel op groot scherm en in high definition en surround geluid op unieke wijze ervaren.

Over André Rieu

André Rieu brak in 1994 door met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj. Die een onverwacht (hit)succes werd. Sindsdien reist hij over de hele wereld met shows waarin hij klassieke muziek, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek speelt. Inmiddels heeft Rieu wereldwijd meer dan veertig miljoen albums en DVD’s verkocht. Waarmee hij de grootste klassieke popartiest ter wereld genoemd mag worden.

Lees ook:

Kan jij ook zo genieten van André Rieu?

Foto: Andre Rieu

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics