Verras je Valentijn met hartvormige anthuriums.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Bloemen en planten > Verras je Valentijn met hartvormige anthuriums

Verras je Valentijn met hartvormige anthuriums

Valentijn, een dag vol liefde en waardering. Wil je dit jaar eens echt verrassend uit de hoek komen? Denk dan eens aan… anthuriums! Deze exotische bloemen hebben een uniek hartvormig schutblad, variërend van knalrood tot dieppaars. Of je nu kiest voor een kleurrijk boeket of één enkele bloem, hartvormige anthuriums spreken altijd boekdelen en zijn een prachtig symbool van liefde.

Een zee van kleuren en maten

Anthuriums zijn niet alleen divers in kleur, maar ook in formaat. Van de bekende hartjes met een diameter van 5 cm tot reusachtige varianten van wel 25 cm, er is voor elk wat wils. Een hartverwarmend cadeau voor je geliefde! Bovendien geniet je wekenlang van deze bloemen, dankzij de sterke steel zonder blad die het vaaswater schoon houdt. Weinig onderhoud, maximaal plezier!

Valentijntip: intiem tafelen

Voor een romantisch diner hoef je geen groot boeket te gebruiken. Kies liever voor enkele kleine vaasjes met kort afgesneden hartvormige anthuriums. Op die manier kun je elkaar recht in de ogen kijken en wordt het een Valentijn om nooit te vergeten!

Anthuriums, de perfecte keuze voor een liefdevolle en originele Valentijnsgroet. Laat de passie bloeien met deze unieke bloemen die je liefde op een bijzondere manier uitdrukken.

Hartvormige anthuriums zijn verkrijgbaar bij bloemisten. Meer info, tips en inspiratie vind je op www.anthuriuminfo.com of Instagram @anthuriuminfo.

Lees ook:

Geven jullie elkaar iets op Valentijnsdag?

Foto’s: Anthuriuminfo.com
#persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics