Thuisleven.com
verlanglijstje
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Verlanglijstje voor Kerst

Verlanglijstje voor Kerst

Kerst begint al vroeg dit jaar als de meisjes voor het vieren van Pakjesmiddag bij opa en oma hun feestelijke dot panty al aan willen. Ik schrik ervan, want ik ben er nog niet helemaal klaar voor. Ik zit met mijn hoofd nog bij de Sint en alle andere dagelijkse beslommeringen als de vorderingen op school en bij zwemles. Het goede nieuws is dat ze allemaal, inclusief mezelf, de zwarte panty’s nog passen!

Uitpakken met Kerst

Dit jaar wil ik met Kerst eens flink de bloemetjes buiten zetten. We werken keihard het hele jaar en we doen zuinig. Ik probeer zoveel mogelijk te besparen op onze boodschappen, zonder dat we op een houtje hoeven te bijten natuurlijk. Nu mogen we wel eens een keertje flink uitpakken met leuke outfits voor de Kerst, lekker eten en wellicht wat leuke, praktische cadeautjes onder de boom. We hebben niet voor niets drie dochters om op te tuigen…

Kerst outfit

Alle begin is moeilijk, dus ik kijk eerst voor mezelf. Voor mij moet een Kerstoutfit eigenlijk het hele jaar door te dragen zijn. Dat klinkt wellicht een beetje vreemd, maar de kleding is nieuw met Kerst en vervolgens ook bij verjaardagen of in het weekend comfortabel om te dragen. De voorkeur gaat hierbij uit naar zwart en glitters. Ik spot een glittertop die leuk op mijn zwarte leren rok van afgelopen jaar zal staan.
De meisjes volgen in mijn voorbeeld. De jongste wil allang geen kinderachtige poppetjes meer op haar kleding. Ze dragen graag jurken, al is dat voor de oudste al wel weer even geleden het laatste zomerjurkje. Dus zwart wordt het sowieso en glitters zijn altijd goed.

Accessoires

Kerst is bij uitstek de periode om eens te kijken naar nieuwe sieraden. Om de puntjes op de I te zetten. Tijdens het speuren naar een nieuwe outfit kwam ik een online shop voor onder andere sieraden en kleding tegen. Hier kan ik wel slagen voor mezelf en drie dochters. Alleen slaat de twijfel toe, al vast kopen of op mijn verlanglijstje zetten? Soms moet er namelijk iets te wensen overblijven…

Lees ook:

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Kerst?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • sneeuw? Voor de rest alleen samenzijn met ons gezin. We leven al zo langs elkaar heen het hele jaar. Kerst is echt even ontspannen en een spelletje doen. Geen speciale kleding (gewoon iets nets uit de kast) en geen cadeautjes. Wel wat lekkers om te eten

  • Een heerlijk pakket van rituals staat altijd wel op mijn lijstje hihi. Pure verwennerij vind ik dat 🙂

  • Ahh jammer haha, ik wou wel weten og die oorbellen een beetje stevig dicht zitten! Mijn dochter presteert het namelijk vaak om oorbellen binnen een dag, of wat zeg ik, haar record staat op binnen een uur… kwijt te raken

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics