Thuisleven.com
Veilingsite HelloSpecial, mijn nieuwe hobby
Thuisleven.com > Persoonlijk > Veilingsite HelloSpecial, mijn nieuwe hobby.

Veilingsite HelloSpecial, mijn nieuwe hobby.

We zijn gesettled in ons nieuwe huis. De afgelopen weken waren gevuld met afspraken met tapijtleggers, ketel installateurs, hang- en sluitwerkspecialist en een Open Ochtend bij de nieuwe basisschool. Er komt iets meer lucht en de avonden worden weer iets langer. In de avonduren blog ik niet maar kijken we meestal een film of serie. De laatste tijd lijkt de winterprogrammering verdacht veel op de zomerse komkommertijd, dus ik ben ’s avonds vaker online te vinden. Op zoek naar koopjes en met de verjaardag van mijn man voor de deur, kom ik uit op HelloSpecial, een veilingsite.

Veilingsite HelloSpecial.

Bij andere veilingsites vind ik het tijdsbestek van de veiling een nadeel. Regelmatig zat ik anderhalf uur lang met de pagina geopend. Ik keek vanuit mijn ooghoek mee met de biedingen om dan in de laatste seconde naast het leuke uitje te grijpen. Bij HelloSpecial duurt de veiling heel kort. Zo komen er in een uurtje heel veel leuke aanbiedingen voorbij.

Je kan alle veilingen bekijken of ze selecteren per categorie. Voor de verjaardag van mijn man zoek ik in ‘gadgets en electronica’ naar een leuk cadeau. Deze categorie is rijkelijk gevuld met smart watch, telefoon, activity tracker en ik zag zelfs een airfryer voorbij komen. Soms spiek ik even tussen ‘Huis en tuin’ voor een nieuwe plafondlamp of dekbedovertrek. Na het uitbrengen van mijn bod weet ik binnen enkele zenuwslopende seconden of ik de winnaar ben. Word ik overboden dan heb ik ook even de tijd om een nieuw bod uit te brengen. Naast een uitgebreide productbeschrijving met een heldere foto, staat ook de adviesprijs in beeld en weet ik dus of ik niet te hoog biedt. Wat ik nog een voordeel vind ten opzichte van andere veilingsites zijn de betaalmogelijkheden. Die zijn bij HelloSpecial uitgebreider dan bij andere veilingsites. En mocht het product mij niet bevallen dan kan ik het eenvoudig retour zenden.

Mijn man is erg blij met mijn nieuwe hobby. Hij heeft al in de gaten dat hij meer dan één cadeautje krijgt. Een paar dagen na mijn man ben ik zelf jarig. Ik ben vast van plan mijn verjaardagsgeld in te zetten op HelloSpecial, want ik zag al een aantal Guess armbanden met flinke korting ‘gewonnen worden’.

Lees ook:

Wat doe jij in de avonduren?

*dit artikel is ontstaan binnen een samenwerking*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics