Thuisleven.com
Veilig zwemmen met Sweakers van Ockyz
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Zwemmen > Veilig zwemmen met Sweakers van Ockyz

Veilig zwemmen met Sweakers van Ockyz

Woensdag is bij ons zwemlesdag. Ofschoon de oudste drie kinderen hun A,B en C diploma op zak hebben is de jongste nog ijverig bezig voor haar B diploma. Aangezien de interesse wel behoorlijk aan het zakken is gooide de zwemjuf er een snoepje tegen aan als ze het “kunstje” zou laten zien. Deze belofte is intussen alweer een paar weken geleden gemaakt maar afgelopen woensdag liet ze dan ein-de-lijk haar kunstje zien. Ze zwom door het diepe gat heen! Omdat het ook nog eens op haar verjaardag gebeurde kwam de juf aan zetten met een zakje snoep i.p.v. een snoepje. Trots met haar zakje snoep in haar handen rende ze naar mij en gleed uit over de gladde tegels…

Zwemsokken

Gelukkig liep het deze keer goed af, ze ving zichzelf op en stond snel op om alsnog lopend haar snoepzakje te showen. Achteraf had ik er meer last van en bij thuiskomst ging ik meteen op zoek naar een oplossing. Die oplossing had ik al snel gevonden, er bleek namelijk een mailtje te zijn binnen gekomen van Ockyz omtrent Sweakers. Omdat ik er nog nooit van gehoord had nam ik eens een kijkje op de site en las me even kort in. Mocht u niet weten wat Sweakers zijn lees dan het woord zwemsokken. Sweakers lijken namelijk op lage sokken, zitten strak (maar niet te strak) om de voet zodat ze niet uit gaan én hebben anti-slip aan de onderkant. Ik zeg daar is goed over nagedacht!

Een dag nadat ik contact had met Ockyz ontvang ik een paar Sweakers met brievenbus post (ideaal voor de hard werkende ouders onder ons). Wat me gelijk opvalt is de verpakking. De Sweakers zitten namelijk in een super schattig doosje verpakt tezamen met een gebruiksaanwijzing en een stickervel. Overigens is die gebruiksaanwijzing wel nodig want de Sweakers lijken wel wat weg te hebben van steunkousen, zo strak. Het is even een kwestie van uitproberen maar nadat je eenmaal door hebt hoe je ze makkelijk aan kunt doen (en wees nu niet eigenwijs want die gebruiksaanwijzing is er niet voor niks) gaat het vrij eenvoudig en heb je ze binnen een paar tellen aan.

Er wordt wel door Ockyz gewaarschuwd voor rennen, het niet remmen op een glijbaan en alle materialen waar de zwemsokken van kunnen beschadigen. Denk aan steentjes, schelpen, gras…

Onze bevindingen

Een week later gaan we met de Ockyz Sweakers naar het zwembad en tijdens zwemles draagt mevrouw de coole Sweakers, ze krijgt er gelijk leuke opmerkingen over. De plekken waar ze normaal moeite heeft met lopen loopt ze nu een stuk zelfverzekerder. Dat viel me eerst niet zo op maar als ze tussen andere kinderen loopt zie je duidelijk het verschil. Het liefst had ik dit gefilmd maar vanwege de privacy is dat uiteraard niet zo netjes…

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics