Thuisleven.com
auping
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Slaapkamer > Uitslapen met een Auping bed

Uitslapen met een Auping bed

Met het krijgen van drie kinderen in vijf jaar tijd is er veel veranderd in ons leven. Natuurlijk zijn we wel gewaarschuwd voor de gebroken nachten en dat je tegenwoordig niet zo vlot de deur meer uitloopt. Maar dat we zoveel gelukzaligheid uit comfort kunnen halen, dat zijn ze ons even vergeten te vertellen.

Nachtrust

Mijn voordeel is dat ik erg makkelijk slaap en eigenlijk ook overal wel. In mijn studietijd sliep ik zelfs in de tram van-en-naar school, gelukkig woonde ik bij de eindhalte. De trambestuurder heeft mij maar één keer wakker hoeven maken. Meestal als mijn wekker gaat ben ik direct wakker en klaar voor de start van een lange dag. En dat alles zonder Philips Wake-up light.
Toch voel ik de laatste tijd de slijtage slag van jarenlang gebroken nachten aan mijn lijf en leden. Ik val steeds vroeger op de avond in slaap in mijn fauteuil. En ik slaap ’s nachts wel goed, maar ik word stijf en stram wakker. Het duurt steeds iets langer voordat ik echt goed op gang ben. De hoogste tijd om onszelf eens te verwennen.

Auping bedden

We gaan op zoek naar een nieuwe boxsping en dat mag ook wel na 15 jaar. De beddenspecialist wijst ons op de boxsprings en matrassen van Auping Bedden. Auping bedden worden al ruim 130 jaar ontworpen in Nederland. Ze kunnen zich met recht een slaapspecialist noemen. De Auping bedden staan niet alleen bekend om een goede ventilatie maar scoren ook erg hoog in comfort. En precies dat, comfort, daar zijn we naar op zoek. Het comfort zit hem in de optimale ondersteuning aan ons lijf die de Auping bedden bieden. Ik wil niet alleen een hele nacht slapen, ik wil nu ook eens het gevoel van uitgerust wakker worden ervaren. En laten we eerlijk zijn, die nieuwe collectie Auping bedden zijn ook een lust voor het oog. Naast de te kiezen kleur van het hoofdbord, rest ons de vraag of we gelijk voor een verstelbaar Auping bed zullen gaan? Dan kan ik met een gerust hart in slaap vallen tijdens het televisie kijken vanuit ons nieuwe Auping bed!

Ben jij uitgeslapen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Wat heerlijk he een mooi nieuw bed. Hebben wij ons 2 jaar terug ook mee verwend. Zo waard! Zeker na 3 kinderen, slapen is zo fijn. 😉

  • Sinds we een degelijke boxspring hebben wel ja, voor zover ik ’s morgens dan uitgerust wakker kan worden hihi.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics