Thuisleven.com
Philips Wake-up light
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Philips Wake-up light

Philips Wake-up light

Philips Wake-up lightIk wil eigenlijk nooit een grote aankoop doen als ik nog niet weet of ik iets wel fijn ga vinden. Dus kocht een paar weken geleden bij de Action een Wake-up light om te testen. Word ik wel wakker van licht of word ik er niet te vroeg wakker van? Ben ik echt meer uitgeslapen en uitgeruster? Het antwoord bleek ja. Maar omdat het minder geleidelijk licht wordt en de licht intensiteit niet af te stellen is wilde ik er graag één die dat wel kon.

Philips Wake-up Light

Omdat ik het toch wel fijn vind om met licht en vogeltjes gezang wakker te worden wilde ik graag de “echte” ook proberen. Nu is die best wel prijzig, maar omdat mijn man door zijn werk een employee krantje binnen krijgt, kon ik er met korting één kopen en testen. Ik heb de Philips HF3521/01 gekocht. De wekker die tussen de duurdere met 7 wekgeluiden en de goedkopere met maar 3 wekgeluiden zit. Mijn wekker heeft 5 geluiden en een yoga functie. Ook zit er een FM-radio, leeslamp, zonsop- en ondergangsimulatie op.

Lekker uitgebreid dingetje en ik ben er super blij mee. Er is ook net een nieuwere versie uit, die heet Somneo. Deze heeft maar liefst 10 wekgeluiden, leeslamp, zonsop- en ondergangsimulatie en RelaxBreathe!De RelaxtBreath+ functie helpt je om je ademhaling rustig en regelmatig te krijgen, waardoor je ontspant voor het slapen gaan. Zo sta je dus niet alleen uitgeruster op, maar val je ook relaxter in slaap! Dat leek me ook wel wat, deze functie heeft de mijne dus niet want het prijskaartje verschilde nog best veel.

Product omschrijving Philips Wake-up Light

Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips HF3521/01 – Wake-up light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid, waarmee je op een natuurlijke en ontspannen manier gewekt wordt. Hierdoor word je energieker wakker en sta je makkelijker op uit bed. De kleur van het ochtendlicht verandert binnen 20- 40 minuten (aanpasbaar) van zacht ochtend rood via warm oranje in helder geel licht. Dit stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid ervoor dat je helemaal wakker wordt. 92% van de gebruikers komt makkelijker uit bed, dus de kans is groot dat jij er ook baat bij hebt. Ervaar het zelf en begin ontspannen en met meer energie aan je dag.
Natuurlijk in slaap vallen; door afnemend licht wordt de zonsondergang gesimuleerd en val je zacht en op een natuurlijke manier in slaap.

Extra’s

Leeslampje, dankzij het speciale lampje ben je voorzien van genoeg licht om een boek te lezen. Display met automatische aanpassing. De felheid van het display wordt automatisch aangepast. Als je slaapkamer volledig verlicht wordt, neemt de felheid toe om het display leesbaar te houden. Als het donker is in je slaapkamer neemt de helderheid af. Hierdoor is het display niet verlicht als je probeert te slapen. Sluimerfunctie met een lichte tik op een willekeurige plek op de wake-up light schakel je de sluimerstand in. Na 9 minuten wordt het geluid zachtjes herhaald.

Ik heb mijn Wake-up Light in de winkel gekocht, maar online zijn ze gemakkelijk te bestellen en helemaal leuk, de eerste versies van de Wake-up lights zijn nu met 10% korting te koop.

Hoe laat/vroeg word jij wakker ’s morgens?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

 • We hebben al jaren een wake up light van Philips. Alleen gebruiken we de wake-up lamp niet (meer) om op te staan. Alleen voor de tijd en als bedlamp.

  Manlief soms om 5 uur zijn bed al uit voor werk, meestal half 6.

  Gaat de lamp zachtjes aan rond half 5/5. Ik werd dan ook wakker. Bij de eerste vogelgeluiden al.. Verder slapen lastig, dan ben je uit je slaap. Ik werd daar niet vrolijk van want ik heb meer slaapuren nodig. Bij tekort snel hoofdpijn.

  Van het geluid van de telefoon wekker word ik niet wakker ;-). Beide ander geluid.

  Voor mensen die dezelfde tijd opstaan is het wel een fijn ding :-).

  Ik ben meestal rond 7 wakker.

 • Ik word altijd rond 6 uur wakker en dan sta ik alvast een keer op voor mijn medicijnen en ontbijt maar dan kruip ik nog even terug tot 7 uur. Dan werken mijn medicijnen tenminste al als de kinderen ook wakker worden

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics