Thuisleven.com
Turbo grote kleurplaat van Makii
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Creativiteit (knutselen, kleuren, etc) > Turbo grote kleurplaat van Makii-‘Een kijkje in het Rijks’

Turbo grote kleurplaat van Makii-‘Een kijkje in het Rijks’

Onder het mom van #echtepostisleuker krijg ik van mijn tante een envelop opgestuurd. Ze geeft de hint deze niet met de kinderen samen open te maken… De volgende dag rennen drie zusjes naar de Pakjeshaard en vinden een zakje kruidnoten en een pakje. Het is wel duidelijk dat dit keer de Knutselpiet langs is geweest.  Dat is natuurlijk hartstikke leuk met nog ruim een week voor Het Heerlijke Avondje.

‘Makii het zelf’ vindt de middelste in haar schoen, een turbo grote kleurplaat over een kijkje in het Rijks. Nu valt mij de laatste tijd wel vaker op dat de diverse toonaangevende musea in Nederland de creatieve aansluiting zoeken met de jonge doelgroep. Onlangs recenseerde ik nog ‘Sammie en Nele bij Van Gogh’, een prentenboek op rijm over een bezoek aan het Van Gogh Museum.

Makii kleurplaat

Onze dochter is dol op kleuren en ze kan het ook heel netjes, dus ze vouwt de plaat gelijk open. Er vallen vier ansichten uit, die ook te kleuren zijn. “Die ga ik versturen aan Piet”, zegt ze. Haar zusje staat te weifelen bij de rand en mag ook meedoen. Maar “Die zon moet geel hoor!” Daar zijn ze wel even zoet mee en ik plaats een foto op Instagram. De hele dag ontvang ik meldingen en reacties op mijn telefoon. Ik besluit eens op onderzoek uit te gaan naar Makii.

Turbo grote kleurplaat van Makii

“Makii neemt kinderen mee op avontuur. Met kleurrijke en gekke karakters
willen we kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen. PENG!”

Op de site zijn gratis kleurplaten te downloaden. Dat is heel nobel natuurlijk. Ook is er een collagemaker applicatie waarmee je je eigen print kunt ontwerpen en Makii het zelf á la Mondriaan. In de winkel zijn meer turbo kleurplaten te koop over stad of land en musea. Ideaal ter voorbereiding op een bezoek of vakantie. maar ook zeer geschikt om nog lang mee na te genieten. Een bijkomend voordeel vind ik dat er ruimte genoeg is ( 91,4×150 cm) om zelf mee te kleuren op de grond of aan tafel. Meerdere kinderen hoeven elkaar niet in de weg te zitten en voor het diner is de plaat weer gemakkelijk op te vouwen. Een goede tip voor de kerstvakantie, dank u Sinterklaasje!

Lees ook:

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics