Thuisleven.com
Trein zoekboek

Trein zoekboek

Instappen! De deuren van de trein gaan sluiten. Dit leuke Trein zoekboek laat op elke pagina iets zien uit Broemburg. Zo is er een hoge snelheidstrein, een goederentrein met kraanwagen en in het depot komen alle treinen samen. Ook het Centraal Station mag niet ontbreken met het perron, roltrappen en Trein zoekboekinformatieborden. Wat is het er druk!
Hebben alle passagiers wel een kaartje?
Dit leuke prentenboek zit vol met geweldige illustraties. Vooral voor de kinderen die geïnteresseerd zijn in treinen of er gewoon juist veel mee spelen is dit een echte aanrader. Het is van karton materiaal en de uitermate geschikt voor kleine vingertjes.

Zoektips!

Het boek begint met allerlei zoektips. Zo kun je op zoek naar de vleermuis en de slang, maar ook een kaartjesknipper en in welke trein de olifant reist. Er is heel veel te zien en te ontdekken en zo blijft het ook interessant voor de kleine lezertjes. Vooral kleine kinderen houden van herhaling en zullen telkens opnieuw enthousiast zijn als ze een figuur uit de zoektips vinden.

Onze mening:

Mijn dochters van 10 en 6 jaar vinden het boek erg leuk. Alleen maar ook samen met de kleine nichtjes en neefjes wordt het boek regelmatig uit de kast gepakt en gaan ze samen op zoek. Het heeft hele leuke illustraties en met een beetje fantasie kunnen ze er een heel verhaal bij bedenken.

Info en waar te koop:

Auteur: Stephan Lomp
Illustrator: Stephan Lomp
ISBN: 978-94-6291-327-1
Uitgeverij: De Eenhoorn
Het trein zoekboek is o.a. te koop bij Uitgeverij de Eenhoorn.

Er is een hele reeks met zoekboeken te koop, zoals het auto, bouw en vliegtuig zoekboek.

Lees ook

Veel zoekplezier!

*Voor het schrijven van deze recensie ontvingen wij recensie-exemplaar*

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics