Thuisleven.com
Tess kan het "zelluf" met Dermo Care- Nijntje
Thuisleven.com > Verzorging > Verzorging voor baby en kind > Tess kan het “zelluf” met Dermo Care- Nijntje

Tess kan het “zelluf” met Dermo Care- Nijntje

Ons meisje Tess vindt het helemaal geweldig om in bad te gaan. Zodra ze hoort dat ze in bad mag begint ze al te lachen en zit ze er al bijna in. Ze schatert het uit en spettert het water gezellig in het rond. Het enige dat ze iets minder leuk vindt is het wassen van de haartjes, daar kan ze namelijk toch wat minder van genieten.
Iets anders waar Tess helemaal vrolijk van wordt is Nijntje. Het lief klein konijntje is een van de figuurtjes waardoor ze al meteen een grote lach op haar gezicht tovert. Hoe fijn is het dus dat wij deze vrolijke Nijntje badlijn van Dermo Care uit mogen testen? Dat is twee vliegen in een klap: bad en Nijntje dus dat moet iets leuks opleveren.

Dermo Care- Nijntje

We ontvangen een shampoo en een bad&wasgel in een vrolijke blauwe variant, die overigens ook in het roze verkrijgbaar is. Zo kun je zelf kiezen welke kleur je het leukst vindt voor bij je thuis. Zodra ik de flacons open maak komt me een heerlijk frisse geur tegemoet die niet te overheersend is. Ook Tess wil even ruiken en ik heb het idee dat ze het net als ik wel lekker vindt ruiken. We vullen het bad een beetje met de wasgel en het geeft wederom een heerlijke geur zonder dat er een overdreven schuimlaag ontstaat in het bad. De bad&wasgel is zuinig in gebruik en zorgt er niet voor dat de huid vet aanvoelt maar juist lekker zacht. Ondertussen zit ons meisje gezellig met haar speeltjes te spelen terwijl ik op m’n gemak erbij zit om te kijken wat het product doet.

Haren wassen

Dan is het tijd om de haren te gaan wassen maar vooralsnog levert dat geen problemen op. Ik doe een beetje shampoo op de haren en verdeel het over de haartjes wat heel makkelijk gaat. De shampoo schuimt voldoende zodat ik de haartjes goed kan wassen maar is niet overdadig waardoor het makkelijk uit te spoelen is. En dat is in het geval van ons dochtertje dan weer een groot pluspunt. Aangezien Tess graag alles zelf doet helpt ze uiteraard even mee met de haren te wassen 😉 Als ons meisje na een tijdje uit bad komt ruikt ze heerlijk fris en voelt haar huidje lekker zacht aan. Daarnaast staan de flesjes nog eens heel leuk op haar kamertje en in de badkamer.

Tess kan het "zelluf" met Dermo Care- Nijntje

De nieuwe Nijntje lijn van Dermo Care is verkrijgbaar bij drogist en supermarkt. Bij Bol.com zag ik bijpassende pleisters en baby créme.

Lees ook:

Baddert je kind graag met verzorgingsartikelen van een bekend figuur?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

58 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics