Telefoon accessoire van YourSurprise.
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Telefoon accessoire van YourSurprise.

Telefoon accessoire van YourSurprise.

Met de zomer in de aantocht, moet ik toegeven dat ik geregeld terug denk aan de zomer van vorig jaar. We hadden een appartementje gehuurd in Duitsland net aan de grens met Luxemburg. (zie link) Dit appartementje was van alle gemakken voorzien en bood voor ons en onze 4 kinderen een heerlijke thuisbasis om Luxemburg eens grondig te verkennen. En op een zo’n verkenningstocht kwamen we uit in Irrel-Ernzen. Iemand al eens daar geweest? Het wordt ook wel “klein Zwitserland” genoemd vanwege de prachtige rotspartijen. En vlakbij het plaatje Irrel-Ernzen, stroomt een beekje over deze gigantische rotsen en creëert zo de “Irreler Wasserfallen”. Het was dan ook op een van deze rotsen dat we met z’n allen bij een heerlijk zonnetje en net iets onder de 30 o C vorig jaar heerlijk gepicknickt hebben. Zoals je al kunt lezen, heeft deze dag nogal een stevig herinnering achter gelaten in mijn geheugen. En het is dan ook iets waar ik graag aan terug denk. En dankzij het telefoonhoesje van YourSurprise word ik er ieder dag weer aan herinnerd.

Iphone beschermen.

Want laten we eerlijk zijn wat heb je liever als bescherming voor je Iphone? Een onpersoonlijk doorzichtig hoesje bedoeld om je Iphone zoveel mogelijk origineel te laten uitzien? Of een hoesje met een onbetaalbare auto erop? Een kanariegeel hoesje? Of liever helemaal niets. Dankzij YourSurprise.nl heb ik nu een hoesje met daarop een foto van mijn gezin zittend op een grote rots in het midden van de waterval, die me iedere dag terug brengt naar die warme zomerse dag waarop we geen zorg in ons hart hadden en volop genoten van een heerlijke vakantie.

Bestellen bij Yoursurprise.

Het bestellen van het hoesje was kinderspel. Via de website kun je een van je favoriete foto’s uploaden. Deze kun je centeren zodat het mooiste deel op de Iphone cover komt. Als je wilt kun je nog tekst toevoegen en, na selectie van de juiste telefoon uiteraard, dan de opdracht inleggen. Wat je enige dagen later ontvangt is een prachtig hoesje met daarop in hoge resolutie geprint de foto van je geliefde, je auto, je huisdier, etc. De pasvorm is ronduit uitstekend te noemen. De openingen voor camera, led licht, microfoon en speakers zitten op de juiste plek en zijn mooi afgewerkt. De slijtvastheid van de foto is naar mijn mening zeer hoog. Mijn telefoon gaat overal mee naar toe en wordt dagelijks veelvuldig gebruikt. Van krassen en vervaging is echter na enige maanden nog steeds geen sprake.

Iphone verfraaien.

Kortom als je een gepersonaliseerde Iphone cover wilt, dan raad ik je aan om snel naar YourSurprise te gaan met je mooiste foto en eens te kijken hoe jij je Iphone nog meer kunt verfraaien.

Lees ook:

1 reactie