Thuisleven.com
Summer Dance 2017 Megamix Top 100
Thuisleven.com > Entertainment > Muziek > Summer Dance 2017 Megamix Top 100

Summer Dance 2017 Megamix Top 100

Muziek heeft verschillende eigenschappen: het ontspant, kan troosten en maakt vrolijk. Vooral het ontspannen is een eigenschap van muziek dat ik erg kan waarderen. Bijvoorbeeld een rustige muziekje na een dag hard werken of als de kinderen een dag hebben waarbij hun oren ineens wat minder functioneren. Maar ook vrolijke muziek op een dag dat het mooi weer is en je gezellig samen in de tuin zit of juist op een regenachtige dag wanneer je verlangt naar een warme dag vol zon en energie. De muziek die momenteel erg bij me past is muziek met een beat erin die me zoals ik al zei doet denken aan een dag waarop we met vrienden BBQ-en en nog tot laat in de avond natafelen met een spelletje.

Summer Dance 2017 Megamix top 100

De 3 CD-box, Summer Dance 2017 Megamix top 100, is zo’n cd die daar perfect bij aansluit. Deze editie is gemixt door Martin Pieters die o.a bekend is van de Radio 538 Mix Of The Year. Het hoesje ziet er al lekker zomers uit en zorgt er voor dat je zin krijgt in een dag naar het strand of juist in je eigen achtertuin met vrienden of familie en een verfrissend drankje. De box bestaat uit 3 cd’s die elk 33 a 34 zomerse nummers bevatten waar je erg vrolijk van wordt en zeer zeker door ontspant. Er zitten een paar nummers bij waar ik persoonlijk helemaal happy van word zoals “In the name of love” van Martin Garrix & Bebe Rexha en “Dancing together” van Fedde le Grand.

Gouden oude nummers

Wat ik overigens erg grappige nummers vind zijn “All that she wants” van Ryan Riback en “Could you be loved” van Cedella Marley X Savi & Bankay. Dit omdat het toch een beetje gouden oude nummers zijn. “All that she wants” ken ik nog uit de tijd van Ace of Base en “Could you be loved” natuurlijk van Bob Marley zelf dus is het erg leuk om deze mixen te horen die naar mijn mening erg goed gelukt zijn.  Verder ontbreken de artiesten van Nederlandse bodem natuurlijk niet want er staan onder andere nummers op van Armin van Buren en het duo Sunnery James & Ryan Marciano.

Kortom ik ben dol op deze cd-box en zal de cd’s deze zomer nog erg veel gaan draaien tijdens BBQ’s met vrienden, spelletjes avonden en verjaardagen. En deze geweldige muziek gaat natuurlijk als eerste in m’n koffer om zo ook op vakantie te kunnen genieten van deze heerlijke nummers.

Lees ook:

Luister jij graag zomerse muziek?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics