Stoppy – Houd alle ramen en deuren open zonder te beschadigen
Thuisleven.com > Huishouden > Stoppy – Houd alle ramen en deuren open zonder te beschadigen.

Stoppy – Houd alle ramen en deuren open zonder te beschadigen.

U kent het wel… Zodra het eerste voorjaarszonnetje weer gaat schijnen is het lekker om je deur of raam een stukje open te zetten om wat frisse lucht in huis te halen. Maar bij ieder zuchtje wind, waait je deur of raam weer dicht of juist te ver open. En met kleine kinderen is het nog gevaarlijk ook. Een vingertje tussen de deur is zo gebeurt en soms met alle gevolgen van dien.

De oplossing.

Het Duitse bedrijf, Flux Design Products, bedacht de oplossing. De filosofie van designer en CEO Frank Mayer is helder: “Het creëren van intuïtieve, probleemoplossende lifestyle producten die het dagelijks leven meer kleur geven.” En dat is voor dit probleem gelukt! Een prachtig vormgeven product, passend in elk interieur: De Stoppy!

De Stoppy.

De Stoppy houdt alle ramen en deuren open zonder te beschadigen. Het is gemaakt van onschadelijk materiaal, is duurzaam en weerbestendig. Het is gemaakt van sterk materiaal, maar ondertussen is het ook flexibel en buigzaam en het glijdt niet weg, waardoor de ramen en deuren goed open blijft staan zonder dat ze weer dichtklappen.
Met een Stoppy kan een hoogte van 9 cm overbrugd worden en daarmee kun je elke deur of raam helemaal open houden, of juist op een kier.


De Stoppy kan op elke plek gebruikt worden, thuis, op kantoor en in een winkel. Bovendien is het geschikt voor elke type ondergrond zoals tegels, vloerbedekking, linoleum, parket, natuursteen, laminaat of pvc. En met 13 verschillende kleuren is er altijd wel een kleur bij die in je interieur past.
Op de website van Stoppy vind je een filmpje en duidelijke foto’s hoe je de Stoppy op allerlei verschillende manieren kunt gebruiken.

Testen.

Van Stoppy ontving ik een review-exemplaar om deze te testen. Aan de hand van de foto’s op de website ging ik alle mogelijk manieren testen. De Stoppy blijft goed tussen de deur of het raam zitten. En de deur of het raam waait niet dicht. En bovendien vind ik de Stoppy er nog leuk uit zien ook! Momenteel is het weer niet zo aanlokkelijk om de Stoppy heel uitgebreid te testen en raam of deur langdurig open te houden, maar zodra de eerste voorjaarszonnestraaltjes weer gaan schijnen zal ik de Stoppy zeker gaan gebruiken!

Verkrijgbaar in de webwinkel.

De Stoppy is te verkrijgen in de webwinkel in maar liefst 13 verschillende kleuren voor maar € 5,95 per stuk. De verzendkosten kunnen laag blijven doordat het tot wel 8 Stoppy’s door de brievenbus past. De verzendkosten zijn dan maar € 3,45.

Lees ook:

Zet jij de ramen dagelijks open?

gastbloggerthuisleven

2 reacties