Thuisleven.com
Squitos mugwerende stickers
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Squitos mugwerende stickers

Squitos mugwerende stickers

Wat een alleraardigst blikje valt daar op de deurmat. Het is van Squitos, met anti-mug plakkers en we verklaren het muggenseizoen voor geopend!

Squitos

In het mooie zachtblauwe blikje, dat trouwens makkelijk opent en goed afsluit, zijn 24 stickers en een folder met gebruiksaanwijzing (in vier talen) verpakt. Een stickervel is per zes stickers apart verpakt in een folie en beeld ieder een ander dier af: de beer, leeuw, olifant, wasbeer, vos en een poes. Wederom prachtig vormgegeven. In de folder is per dier een bijbehorend verhaaltje (Engels) opgenomen. In de gebruiksaanwijzing is te lezen dat de sticker van de folie afgehaald kan worden en geplakt dient te worden met de klevende kant aan de binnen- of buitenzijde van kleding of op een locatie in de buurt van het te beschermen lichaam. Vervolgens biedt de sticker 72 uur lang bescherming tegen muggen, maar dienen eventueel voorgeschreven malariatabletten wel genomen te worden. Squitos bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten (citronella en eucalyptus olie), het bevat geen deet en is vanaf de geboorte te gebruiken.

De slaapkamer mugvrij met Squitos…

Ik dacht direct aan de slaapkamer die drie dochters delen. Wat een goed idee om de stickers niet op een lichaam te plakken, maar op een bed of tentdoek te plakken. Nu is de ruimte waar de te beschermen personen zich bevinden gevrijwaard van muggen. Tenminste daar ga ik van uit. Ik open een folie met zes stickers en plak een sticker boven aan de deur. Nu kunnen de meisjes er niet bij om aan de sticker te pulken. De sticker plakt goed en mijn vinger ruikt naar de oliën. Zelf heb ik nooit last van muggen, ze gaan direct op mijn buurman af, voor de zekerheid plak ik ook op onze slaapkamerdeur een sticker. Het ruikt al snel lekker fris in ons gelijkvloerse appartement. Het is warm buiten en ik lucht ons huis gedurende de ochtend. Deze geur is een stuk aangenamer dan de deet waar wij voorheen wel eens gebruik van maakten in ons muggenjachtseizoen.
Nu ik een folie van zes stickers heb geopend en er twee van in gebruik genomen, snuffel ik of het blik goed afsluit. Van de vier overgebleven stickers lekt er geen lucht uit het blik. Mocht het blik ingedeukt zijn, dan is dit gemakkelijk uit te deuken om zo voor een goede afsluiting zorg te dragen. Nu eens afwachten of iemand het ruikt?

Squitos 72 uur later

Drie dagen later ruik ik nog steeds een vleugje citronella. Ik vind dit geen vervelende geur. De toepasbaarheid van deze stickers biedt veel voordelen. Ik denk aan een kinderwagen of bovenin het wiegje van een baby. In je hotelkamer of tent tijdens vakantie. Aan de binnenzijde van je zomerjurkje tijdens een barbecue met vrienden…. Midden in de nacht, gestommel, manlief hoort een mug en gaat op jacht. Ja hoor, gevonden gelukkig. Ik wijs hem op de stickers en hij plakt er één op zijn nachtkastje naast het hoofdeinde. Alleen onze middelste dochter heeft de sticker op de slaapkamerdeur in de smiezen en ik leg het haar uit. Na drie dagen vervang ik de sticker, die plakt nog goed, maar is gelukkig zonder resten te verwijderen. De oudste heeft wel een muggenbult, maar het is niet gezegd dat ze die thuis heeft opgelopen. Ik heb nog geen mug gezien.

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

46 reacties

 • Heb hier al vaker positieve dingen over gehoord, dus ik zou ze heel graag proberen. De kinderen zitten onder terwijl ik elke avond op muggenjacht ga…

 • Ik kreeg net een appje van mijn zusje, De muggen hadden haar afgelopen nacht te pakken gehad. Een dikke wang en een oog dat niet meer open kan. De stickers gaan naar mijn zusje.

 • Heb een hekel aan deet en ander gif, dit zou super handig zijn om op vakantie naar Hongarije (waar het barst van vervelende muggen) in de caravan te plakken en eentje in de kinderkamer of boven de hondenmand, zie heel veel mogelijkheden, super en het staat nog vrolijk ook

 • Wat een prachtig idee! Alhoewel onze jongste zoon dol op muggenjagen is, heb ik ze liever niet in huus 😉 Deze stickers zijn meer dan welkom!

 • Handig! Bij ons zouden ze vooral bij de jongste op de kamer geplakt worden. Zij is zo’n krentenbolletje dat we keer op keer de vraag krijgen of ze waterpokken heeft… 😐
  Stomme muggen…
  Leuke stickers! 🙂

 • Dat zou handig zijn ons mannetje is allergisch voor
  Muggenbulten.kunnen we meenemen als we in augustus een weekend naar ponypark city gaan in de bossen.waar ik ze zou plakken?ergens dat ze niet bij zijn gezicht komen de vorige keer een heel dik rood flapoor gekregen door muggenbulten

 • Dat lijkt me handig. Die muggen lijken overal vandaan te komen. we wonen langs een bos en ondanks horren en klamboes weten die vervelende muggen ons toch te vinden! dus op het hoofdeinde van het bed; daar komen ze! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • OP de slaapkamer van de kleinkinderen, want daar hebben ze nog wel eens last van muggen.
  Wat handig trouwens die stickers. Had er nog nooit van gehoord.
  Graag doe ik mee.

 • Dat klinkt goed. Vooral mijn dochter heeft er veel last van. Ze krijgt echt van die schijven waar ze echt veel last van heeft. (Vooral na het schoolkamp zag ze eruit als een krentenbroodje).

 • Ik wil de sticker op de deur van onze kleinzoon gaan plakken die omstreeks 8 juli geboren gaat worden. Je kan je kleinkind niet genoeg beschermen

 • Ik doe mee voor ons kleine zoontje! Zo zielig als hij geprikt wordt! Dus ik zal ze in de buurt van zijn ledikantje plakken!

 • Voor onze zoon. We gaan over een paar weken met hem naar Frankrijk waar het altijd een muggenwalhalla is:(.
  Ik zou de stickers op zijn kinderwagen en op zijn campingbedje plakken. Hopelijk voorkomt dit de vervelende prikken en leuk van muggenbulten! Heel benieuwd naar dit product!

 • Oehhh dat lijkt me handig. Een rare raamconstructie maakt een hor bijna onmogelijk op de kamer van mn zoontje van 3 dus dit zou ik op zn bedje plakken in de hoop dat hij gespaard blijft dit jaar..

 • Bij de kinderen op de kamer. Fijn dat ze nu ook in Nederland te krijgen zijn, gebruikte in Taiwan altijd die van aprica, maar kon hier in NL dit product niet vinden. (We zijn al 6 jr terug) wil deze graag testen in de kinderkamers en op vakantie in de grote tent in Italie. Vakantie vieren zonder krabben wil toch iedereen?

 • Ik maak heel graag kans. Deze lijken me ideaal voor op het bedje van mijn dochtertje. Ze is 8 maanden en ik hou er niet zo van om dat muggenspul op haar te smeren, aangezien ze haar handjes/armpjes vaak in haar mond stopt. Deze stickers testen wij graag uit 🙂

 • De muggen vinden mijn zoontje en mij erg lekker, mijn vriend is niet populair bij ze, gek toch! Of ze ons dochtertje ook lekker vinden dat moeten we nog zien, maar nog liever voorkom ik het. Op elke kamer een sticker dus. Ben echt heel benieuwd!

 • Ik ga ze overal gebruiken, maar voornamelijk op mezelf! Waar een ander een klein plekje krijgt, krijg ik enorme bulten. Ze moeten altijd mij hebben 😉 En slapen? Ho maar! Ik loot dus heel graag mee

 • Dat klinkt positief! Mijn dochter e man zitten altijd onder de bulten, voor hun zou dit ideaal zijn. Zeker omdat het overal geplakt kan worden.
  Als we naar Italië gaan neem ik ze zeker mee

 • voor mijn kleinzoon Timo , die zo vaak gestoken wordt dat het hele grote bulten worden , zijn hele benen en armen zitten onder .

 • Hm, 24 stickers hè.. even denken..
  1) Op mijn kleding
  2) Op de kleding van mijn dochtertje
  3) Op de kleding van mijn man
  4) Op mijn nachtkastje
  5) Op het bed van mijn dochtertje
  6) Op het nachtkastje van mijn man
  7 + 8) Aan beide kanten van ons bed in de camper
  9) Op het bed van mijn dochtertje in de camper
  10) Op haar schooltas
  11) Op haar hoedje
  12) Op mijn pet
  13) Op de pet van mijn man
  14 t/m 17) Op elke deur boven
  18 t/m 21) Op elke deur beneden
  22) Op de deur van de camper
  23 t/m 25) Op de deur en bij de ramen van het speelhuisje in de tuin
  26) In mijn auto
  Oh.. en.. dat wordt nog een blikje kopen 🙂

 • in de kamer van mijn zoontje. die kan nooit zomaar 1x gestoken worden, maar gelijk zn hele lijfje vol muggenbulten. dus denk dat hij er wel blij van wordt

 • Dat klinkt als een handig iets. Ik zou ze wel boven de bedden van de kids willen plakken. Dochterlief is altijd de klos dus misschien dat de muggen nu een rondje om vliegen

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics