Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Spaghetti met tomatensaus met Maggi Rustic Bouillon Mediterranean

Spaghetti met tomatensaus met Maggi Rustic Bouillon Mediterranean

Naast de Jules Destrooper Natuurboterwafels en de Globemilk Choco Lovely tref ik ook een pakje Maggi Rustic Bouillon Mediterranean aan in de Foodybox Kersteditie 2021. Met de nieuwe Maggi Rustic Bouillon voeg je in een handomdraai diepte en de rustieke smaak van aromatische kruiden en groenten toe aan je gerechten. Dit premium kruidenbouillonblok bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zoals groenten en kruiden, bevat minder vet en zout dan de reguliere bouillonblokjes, en dat zonder palmolie, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI Rustic Bouillon maken jouw gerecht helemaal af. Ideaal als je wel tomaten hebt in huis maar geen verse kruiden zoals ik vandaag. Dus dat wordt toch een lekkere spaghetti met tomatensaus.

Ingrediënten spaghetti met tomatensaus

 • 1 pak spaghetti
 • 1 kilo tomaten
 • Maggi Rustic Bouillon Mediterranean blokje
 • Parmezaanse kaas
 • Scheut olijfolie

Bereidingswijze

 1. Snijdt de tomaten in 4 parten en doe deze in een pan met een scheut olijfolie.
 2. Breng de tomaten aan de kook op een gemiddeld hoog pitje en roer zo nu en dan door.
 3. Neem de staafmixer en pureer de tomaten tot er geen stukje meer in zitten.
 4. Voeg nu het Maggi Rustic Bouillon Mediterranean blokje toe en laat de saus net zolang pruttelen tot deze volledig is opgelost en de tomatensaus de gewenste dikte heeft gekregen (dat is voor iedereen anders).
 5. Kook ondertussen in een andere pan de spaghetti gaar.
 6. Serveer de spaghetti met ruime hoeveelheid tomatensaus en serveer met Parmezaanse kaas

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics