Eindelijk de tiener belt en wordt gebeld
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Eindelijk de tiener belt en wordt gebeld met Sim Only

Eindelijk de tiener belt en wordt gebeld met Sim Only

Was ik door alle hectiek van het Tienerfeestje bijna vergeten te vertellen hoe het allemaal is afgelopen met de bereikbaarheid van onze oudste dochter. Ze is inmiddels echt een tiener, ze werd wakker op haar tiende verjaardag en het leek wel een transformatie. Ze heeft plotseling overal verstand van en kan overal over meepraten. Alle gekheid op een stokje.. Onze dochter heeft een mening en daar moeten we als ouders toch iets mee aanvangen. Wat is nu het uiteindelijke compromis?

Bellen en gebeld worden met Sim Only

Het zal voor de vaste lezer geen verrassing zijn om te lezen dat we geslaagd zijn bij sim only provider Simyo. Wie zijn wij om het oordeel van de Consumentenbond in de wind te slaan? Simyo is namelijk al 10 keer als Beste Mobiele Provider uitgeroepen. Dochterlief heeft inmiddels haar telefoontoestel ook aardig onder de knie. Ze heeft zelfstandig de telefoonnummers van familieleden ingetoetst en opgeslagen. Iedere dag uit school belt ze mij vanaf het schoolplein wanneer ze naar huis komt fietsen en tot zover appeltje, eitje.

Abonnement met of zonder mobiel internet?

Onze keuze is gevallen op een abonnement boven een prepaid Sim Only. Het idee dat onze dochter zonder beltegoed zou komen te staan, bleek niet op te wegen tegen vaste kosten per maand. Kosten die trouwens, bij nader inzien, mee bleken te vallen. Want welke bundel werd het nu? Dat de tiener een voorkeur voor mobiel internet heeft, lijkt een open deur. Het argument dat ze dan kan WhatsApp-en met haar grote nichten i.p.v. bellen of SMS-en snijd wel hout. Ook de aanwezigheid van talloze gratis WIFI-punten in het naastgelegen centrum pleitte in het voordeel van een lage mobiele internet bundel. Die gekozen bundels zijn trouwens per maand bij- en af te stellen op het daadwerkelijke gebruik. Dat vind ik heel klantvriendelijk.

Wat het nu uiteindelijk is geworden

Uiteindelijk heb ik voor onze tiener een Sim Only abonnement met mobiel internet afgesloten. Vanaf dat moment ligt haar tablet werkeloos in een hoek. Ze is helemaal in de wolken en het kwam onlangs nog van pas ook. Op weg naar een speelafspraak van haar zusje, kwamen we even niet goed uit. Ik dacht dat ik de weg wel wist en had een huisnummer op mijn hand gekalkt. Nu kon ons moppie de weg opzoeken op haar mobieltje. En natuurlijk leren we haar de telefoon goed op te bergen tijdens het fietsen.

Lees ook:

Weet jij je eerste telefoon nog?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics