Hoesjes-outlet.nl

Een nieuw hoesje voor je telefoon. Om je telefoon echt te beschermen of gewoon voor het mooi, het kan en mag allemaal bij Hoesjes-outlet.nl Ik weet niet hoelang bij jullie je telefoonhoesje meegaat, maar ik ben nu aan mijn derde hoesje toe voor een telefoon die ik pas 2 jaar heb. Mijn eerste hoesje was een flipcover om ook de glaskant te beschermen en waar je ook pasjes en dergelijke in kan doen, heel handig. Daarna vond ik er een van rosé aluminium bij het Kruidvat voor €5,00. Die zat er nu omheen tot ik vandaag een nieuwe opgestuurd kreeg van Hoesjes-outlet.nl. Ik zocht een hoesje uit voor de iPhone 5S en ze hebben er genoeg om uit te kiezen, kijk zelf maar op Hoesjes-outlet.nl.

Link Dream Metal Jacket

Het hoesje dat ik heb gekozen is de Link Dream Metal Jacket in de kleur goud. Niet iedereen zijn smaak dat weet ik. Ze hebben ze ook in zilver en zwart. Ik wilde geen flipcover meer en was best blij met de aluminiumhoes die ik had. Deze Link Dream zag er op de site wel heel netjes uit en ik wilde die wel graag testen.  Het verschil met het aluminium hoesje dat ik al had en deze nieuwe van Link Dream is meteen heel duidelijk.
Waar mijn vorige hoes nogal wat imperfecties had (lijnen die niet overal even dik ingefreesd waren bijvoorbeeld)  is deze van veel steviger en beter aluminium. Het ‘monteren’ van het nieuwe hoesje is ook erg gemakkelijk. Telefoon uit het oude hoes halen, als je die hebt, en de telefoon in de casing leggen, achterkant erop leggen en erin klikken, klaar!

Het hoesje is heel erg goed afgewerkt, nette lijnen overal even dik en sluit goed aan. Dat verklaart het prijsverschil natuurlijk. Het hoesje dat ik gekozen heb is net een beetje een duurder model dan de andere hoesjes op Hoesjes-outlet.nl. De casing zit bijna perfect om mijn telefoon heen, heel recht en strak. Op een heel klein deukje na helaas. De knopjes zijn goed beschermd en werken met de nieuwe hoes net zo goed als zonder. Het geheel ziet er gelijk ook veel netter uit.

Prijzen

De prijzen op Hoesjes-outlet.nl lopen van €7,99 voor het goedkoopste hoesje tot €24,99 voor een softcase waterproof hoesje. Mijn gekozen hoesje van €21,99 zit in het duurdere segment dus, maar dat is wel van een hele goede kwaliteit.
Ze bieden niet alleen hoesjes voor de iPhone maar ook voor de Samsung Galaxy en Huawei P8 en P9 aan. Aangezien ik die niet in mijn bezit heb, maar wel nieuwsgierig ben of die hoesjes veel verschillen heb ik daar ook rond gesnuffeld. Klik hier als je een Samsung Galaxy hebt en ook heerlijk wil rondsnuffelen.
Ook fijn, ze verkopen naast hoesjes ook verschillende andere telefoon accessoires, zoals oplaadkabels, houders, opladers en verschillende soorten schermbescherming.

Wat voor hoesje gebruik jij?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Win

Wij mogen van Hoesjes Outlet een cadeaubon t.w.v. €40,00 verloten. Wil jij kans maken op deze leuke prijs plaats dan onder 3 willekeurige blogs op Thuisleven, waaronder deze, een reactie. Beantwoord bijvoorbeeld de vraag.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars op 25 maart 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

28 reacties