Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Caalman.nl de website voor telefoonhoesjes

Caalman.nl de website voor telefoonhoesjes

Een nieuw hoesje voor je telefoon. Om je telefoon echt te beschermen of gewoon voor het mooi, het kan en mag allemaal bij Caalman.nl Ik weet niet hoelang bij jullie je telefoonhoesje meegaat, maar ik ben nu aan mijn derde hoesje toe voor een telefoon die ik pas 2 jaar heb. Mijn eerste hoesje was een flipcover om ook de glaskant te beschermen en waar je ook pasjes en dergelijke in kan doen, heel handig. Daarna vond ik er een van rosé aluminium bij het Kruidvat voor €5,00. Die zat er nu omheen tot ik vandaag een nieuwe opgestuurd kreeg van Caalman.nl. Ik zocht een hoesje uit voor de iPhone 5S en ze hebben er genoeg om uit te kiezen, kijk zelf maar op Caalman.nl.

Link Dream Metal Jacket

Het hoesje dat ik heb gekozen is de Link Dream Metal Jacket in de kleur goud. Niet iedereen zijn smaak dat weet ik. Ze hebben ze ook in zilver en zwart. Ik wilde geen flipcover meer en was best blij met de aluminiumhoes die ik had. Deze Link Dream zag er op de site wel heel netjes uit en ik wilde die wel graag testen.  Het verschil met het aluminium hoesje dat ik al had en deze nieuwe van Link Dream is meteen heel duidelijk.
Waar mijn vorige hoes nogal wat imperfecties had (lijnen die niet overal even dik in gefreesd waren bijvoorbeeld)  is deze van veel steviger en beter aluminium. Het ‘monteren’ van het nieuwe hoesje is ook erg gemakkelijk. Telefoon uit het oude hoes halen, als je die hebt, en de telefoon in de casing leggen, achterkant erop leggen en erin klikken, klaar!

Het hoesje is heel erg goed afgewerkt, nette lijnen overal even dik en sluit goed aan. Dat verklaart het prijsverschil natuurlijk. Het hoesje dat ik gekozen heb is net een beetje een duurder model dan de andere hoesjes op Caalman.nl. De casing zit bijna perfect om mijn telefoon heen, heel recht en strak. Op een heel klein deukje na helaas. De knopjes zijn goed beschermd en werken met de nieuwe hoes net zo goed als zonder. Het geheel ziet er gelijk ook veel netter uit.

Prijzen

De prijzen op Caalman.nl lopen van €7,99 voor het goedkoopste hoesje tot €24,99 voor een softcase waterproof hoesje. Mijn gekozen hoesje van €21,99 zit in het duurdere segment dus, maar dat is wel van een hele goede kwaliteit.
Ze bieden niet alleen hoesjes voor de iPhone maar ook voor de Samsung Galaxy en Huawei P8 en P9 aan. Aangezien ik die niet in mijn bezit heb, maar wel nieuwsgierig ben of die hoesjes veel verschillen heb ik daar ook rond gesnuffeld.
Ook fijn, ze verkopen naast hoesjes ook verschillende andere telefoon accessoires, zoals oplaadkabels, houders, opladers en verschillende soorten schermbescherming.

Lees ook:

Wat voor hoesje gebruik jij?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics