Thuisleven.com
Hoofdpiet vertelt.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Gratis Sinterklaasboeken van FrieslandCampina

Gratis Sinterklaasboeken van FrieslandCampina

FrieslandCampina is vol enthousiasme aan de slag gegaan met de jaarlijkse sinterklaasboeken activatie via zijn bekende Nederlandse merken. Het zet daarmee een rijke Nederlandse culturele traditie voort, waarbij de nadruk ligt op saamhorigheid. Een belangrijke waarde voor FrieslandCampina dat meer dan 150 jaar geleden is ontstaan uit een samenwerking tussen boeren. ‘We zijn ontzettend trots dat we een bijdrage mogen leveren aan deze mooie Nederlandse traditie,’ aldus Bob Mulder van FrieslandCampina. ‘Een unieke activatie die we samen met de Superunie-leden organiseren en met onze oer-Nederlandse merken kunnen we een grote groep consumenten bereiken en laten genieten van deze prachtige sinterklaasverhalen.’

De Sinterklaas-prentenboekenserie biedt een unieke manier om de feestelijke sfeer van Sinterklaas te beleven en te delen met vrienden en familie. Dit jaar zal de actie plaatsvinden in de supermarkten gedurende drie weken, van 13 november tot en met 5 december. Deelnemende supermarkten zijn onder andere PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz, Vomar, MCD en Boon’s markt.

De sinterklaasboeken liggen vanaf 13 november 2023 bij de deelnemende supermermarkten.

De Sinterklaasboeken van 2023

 • Hoofdpiet vertelt
  Boeken schrijven is Bas Ragas niet vreemd. ‘Maar nog niet eerder een kinderboek,’ zegt Bas Ragas. ‘Ik vond het heel leuk om weer in de wereld van Sinterklaas en de pieten te kruipen. Mijn verhaal heet Hoofdpiet vertelt en de prachtige illustraties zijn van Esther Leeuwrik. Als vader van vier kinderen heb ik vroeger heel veel voorgelezen en Sinterklaas was een groot feest. Voorlezen is zo belangrijk. Een op een, met je gezin of voor de klas. Kinderen hangen aan je lippen.’
 • Een sinterklaasfeest voor iedereen
  Het sinterklaasboek van Özcan Akyol heet Een feest voor iedereen en de illustraties zijn van Natasha Sena. ‘Ik vind dat het sinterklaasfeest echt voor iedereen is,’ vertelt Özcan. ‘Voor ieder kind dat in Nederland woont. Niemands deur mag worden overgeslagen.’  In het boek hoort Ruby van haar klasgenootje Amir dat Sinterklaas altijd hun huis overslaat en besluit daarom in actie te komen
 • Milo & Mino en de Pietenrace
  Voor Dafne Schippers is het de eerste keer dat ze een kinderverhaal heeft geschreven. De atlete bedacht het verhaal Milo & Mino en de Pietenrace. De illustraties zijn van de Chinese illustrator Jianni Du. ‘Ik heb het over een competitie, hoe kan het ook anders,’ zegt Dafne. ‘In mijn verhaal gaat het erover hoe de pieten in Spanje tegen elkaar moeten strijden om mee naar Nederland te mogen. Het laatste onderdeel is de sprint en dan zal blijken of de hoofdfiguren Milo & Mino het redden. Het was ontzettend leuk om te mogen doen en mijn fantasie hier in kwijt te kunnen.’

Sinterklaasboeken 2022

 • De valse noot.
 • De sint is zijn ring kwijt.
 • Koen in mijn schoen.
 • De valse noot
  In het sinterklaasboek De Valse Noot is er paniek in het paleis van Sinterklaas. De Pieten-band kan alleen nog maar valse noten spelen na het eten van foute pepernoten. Er moet hals-over-kop een nieuwe act voor de aankomst in Nederland komen. Maar die mislukken allemaal op mysterieuze wijze. Wat is de rol van de zang-Piet? En kan de ontvangst in Nederland nu wel doorgaan?  De illustraties in het boek zijn van Richard Feld. Richard is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Hij heeft ondertussen al 16 prentenboeken geïllustreerd. Zijn stijl kenmerkt zich door verrassend kleurgebruik en grappige details. 
 • Sint is zijn ring kwijt!
  Het sinterklaasboek van Jamai gaat over een ring met magische krachten. Doura en Thomas vinden in de sneeuw de ring van Sinterklaas. Die ring blijkt magische krachten te hebben. Maar kan Sint wel zonder die ring? Wat hebben voetballen, apenknuffels en Ozosnel met die ring te maken? En wat verandert er dankzij de ring allemaal in het leven van de eenzame Dennis? De tekeningen in het boek zijn gemaakt door Laura Re. Re is woonachtig en werkzaam in Rome. Zij begon als ontwerper van karakters voor de Italiaans Animunidi Studio’s. Nu illustreert zij vol enthousiasme kinderboek. Met Sint is zijn ring kwijt! debuteert zij met haar eerste Nederlandse prentenboek.
 • Koen in mijn schoen
  Het sinterklaasboek van Tooske Ragas heeft als titel Koen in mijn schoen. De hoofdpersoon in dit verhaal is Madelief. Madelief ziet haar beste-alles-vriendje Koen met een verhuiswagen de straat uitrijden. Vanaf dat moment gelooft Madelief nergens meer in. Niet in kabouters, niet in de tandenfee en ook niet in marsmannetjes. Maar wél in de woorden van Sinterklaas, die haar op een idee brengen dat het begin is van een misschien wel iets te spannend avontuur. Het boek is geïllustreerd door de Nederlandse illustrator en vormgever Linda van den Berg. Ze heeft een grote passie voor creatie, in welke vorm dan ook. Ze daagt zichzelf graag uit om verder te gaan dan het voor de hand liggende idee. Haar vrolijke karakter zie je weerspiegeld in haar tekeningen.

Sinterklaasboeken 2021

 • ‘Pieten-poezen’ van Marieke Elzinga
  Het sinterklaasboek van Marieke Elsinga, die haar liefde voor katten nooit verbergt, heeft haar boek Pietenpoezen genoemd. De hoofdpersoon in dit verhaal is de eenzame zwerfkat Kiki, ook de naam van haar eigen kat. Kiki ontdekt bij toeval het huis van Sinterklaas. Met haar komst begint een onwaarschijnlijk avontuur waarin Sinterklaas zijn vertrouwde Pieten mist en steeds meer in paniek raakt…
 • ‘Sinterklaas en de magische noot’ van Waylon
  Het sinterklaasboek van Waylon heeft als titel Sint en de magische noot. Hoofdpersoon Johan is anders dan andere jongens. Hij ziet de wereld in muzieknoten. Maar dan komt die donkere nacht van 4 december. Verdwijnt de muziek uit zijn leven? En welke rol speelt Sinterklaas? Het is een sprookjesachtig verhaal over bang zijn en hoe verbeeldingskracht en muziek dan kunnen helpen. 
 • ‘Een brief aan Sinterklaas’ van Carlo Boszhard
  In het sinterklaasboek Een brief aan Sinterklaas woont hondje Kees in een asiel. Hij voelt zich een buitenbeentje. Als andere dieren in het asiel een nieuw baasje krijgen, wordt Kees steeds verdrietiger. Helemaal als Gijs de rat hem ook nog flink pest. Dan krijgt Kees een geweldig idee. Wat nou als hij Sinterklaas een brief schrijft?

Win

Thuisleven mag 2 x 3 boekensets verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 30-11-2023.

Lees ook:

Heb jij al een verzameling Sinterklaasboeken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

150 reacties

 • hoi, wat leuk die boeken, maar heb je er zegels voor nodig?
  neem aan dat je ze niet zo gratis kan ophalen?
  groetjes.

 • Super leuk de boekjes van Sinterklaas voor onze dochter die dit jaar geboren is. Kunnen we fijn voorlezen over Sinterklaas. Helaas zijn de boekjes dit jaar niet verkrijgbaar bij een supermarkt bij ons in de buurt.

 • Ik zou deze boeken heel graag winnen om te kunnen voorlezen op mijn werk aan kleuters met TOS.
  De prenten in prentenboeken spreken de kinderen altijd erg aan omdat ze het verhaal dan beter begrijpen. Ze genieten er van!
  Fijn om weer een aantal nieuwe Sinterklaasboeken te hebben van deze tijd.

 • Super leuk!
  Hier al een mooie verzameling van andere jaren.
  Helaas dit jaar niet in het zuiden verkrijgbaar bij de winkels, dus wij maken heel graag kans 🙂

 • Hier worden de boekjes ieder jaar opnieuw gelezen. Ik spaar ze al vanaf 2017. Helaas zijn ze dit jaar niet in onze regio te krijgen. Het zou voor onze mannen super zijn als we deze reeks er ook bij zouden winnen, zodat we de ste compleet houden.

 • Ik zou heeeel graag de boeken willen winnen. Heb alle uitgaven vanaf het begin maar in onze regio worden ze niet verstrekt. Graag zou ik mijn verzameling compleet houden.
  Mvg Conny

 • Dat gaan mijn neefje en nichtje geweldig vinden. In 2020 heb ik de Unilever Sinterklaasboeken van Gordon, Maxime Meiland en Roxeanne Hazes voor ze gespaard. Toen waren ze nog iets te klein, maar nu maken ze het hele Sinterklaasfeest bewust mee.

 • Hai hai

  Wat een leuke actie
  Is meteen mijn eerste reactie
  Ook omdat ik het gezellig vind
  Het feest van onder andere de Sint
  En nu maar duimen en hopen
  Dat ik binnenkort voor deze prijs naar mijn brievenbus mag lopen

 • Heel erg leuk deze boeken. Ik doe graag mee voor mijn school. Nieuwe Sinterklaasboeken, van deze tijd, zijn altijd welkom.

 • Sinds twee jaar ben ik juf op de basisschool! Het lijkt me een ontzettend leuke toevoeging om de boeken te hebben in de collectie, zodat ik niet alleen dit jaar maar ook de komende jaren hieruit kan voorlezen. Of zelf lezen natuurlijk!

 • Wat leuk voor mijn zoontjes, ik probeer ieder jaar deze boeken bij elkaar te sparen. Mijn zoontjes vinden ze altijd leuk en spannend! Maar winnen is natuurlijk nog leuker!

 • Oeh leuk! Wij dingen graag mee aan deze super leuke winactie! Wij kunnen wel vernieuwde sinterklaas boeken gebruiken, de oudste in onze boekenkast dateert uit 2004. Inmiddels kan onze zoon zelf lezen en geniet in deze periode extra van alle sinterklaas verhalen. Wij duimen nu extra!

 • Oeh leuk! Wij dingen graag mee aan deze super leuke winactie! Wij kunnen wel vernieuwde sinterklaas boeken gebruiken, de oudste in onze boekenkast dateert uit Inmiddels kan onze zoon zelf lezen en geniet in deze periode extra van alle sinterklaas verhalen. Wij duimen nu extra!

 • Wij hebben de set van vorig jaar. Deze zijn geweldig. De boekjes komen nu weer uit de kast. Wij zouden graag een kansje wagen voor de boekjes van dit jaar. Zeker omdat de deelnemende winkels voor ons niet in de buurt liggen. Onze dochters van 6 en 8 zitten nu dagelijks in spanning met het sinterklaasjournaal en in de avond voorlezen uit de sint boeken. Wat een heerlijk feestje is deze periode toch

  • De mooiste tijd van het jaar! Wat zou ik graag deze boeken voorlezen aan de kleinkinderen. Ik heb er nu 1 die ik elke keer terug moet voorlezen.

 • Ik heb de boeken vanaf het begin gespaard, dit is het 19de jaar. Ik heb nu dus 56 prentenboeken, want 1 keer zat er een knutselboek bij. Het zijn meestal niet echt verhalen die je aan jonge kinderen kunt voorlezen, maar de illustraties zijn prachtig en ook steeds in een andere stijl. Zo leuk. Ik vertelde er aan mijn kleutergroep dan meestal aangepaste verhalen bij. Vroeger werden ze ook uitgegeven bij de Jumbo, maar sinds die niet meer meedoet aan de actie, ga ik voor de boeken naar Jan Linders een dorp verderop. Het was voor mij wel een hele teleurstelling dat de boeken dit jaar voor het eerst een slappe kaft hebben. Heel jammer, maar de illustraties zijn weer prachtig.

 • Ja dit zijn altijd topboeken en gaan speciaal naar de deelnemende winkels om dit te halen. Wij hebben de serie van de afgelopen 2 jaar compleet en gaan ook weer voor deze 3 boeken. Ideale schoenkadootjes en topverhalen om voor te lezen

 • Jammer dat bij de jan linders Wijchen de boeken niet geleverd zijn heb wel de actie artikelen gekocht en dan zeggen ze jammer de boeken zijn niet geleverd.het gaat om een brief aan Sinterklaas heb alle series kompleet op deze na

 • Jammer genoeg is er bij de Poiesz niet genoeg geleverd. Bij 5 Poiesz winkels geweest en na anderhalve dag waren ze al op. Boeken waren bedoeld voor mijn zoon en dochter die allebei les geven en boven dat jammer genoeg de verzameling niet compleet 🙁 Vorig jaar waren ze trouwens ook snel op en dit jaar hebben ze nog minder gekregen. Onbegrijpelijk. Vinden de medewerkers zelf ook!

 • Helaas is het boek Sint en de magische noot totaal niet een geschikt boek voor jonge kinderen. Ik geef les aan groep 1/2 en schrok ontzettend van de pagina waar een kind (nota bene) met een mes klaarstaat om iemand neer te steken.
  Kinderen met messen in een boek voor kleuters….

 • Super leuk!!
  Ik vind het zelf altijd erg leuk om boeken met een thema voor te lezen. Net zoals nu in de sinterklaasperiode of straks tijdens de kerst/winter weer andere boeken.
  Dus meedoen voor deze set doe ik dan ook graag.

 • Zou ze graag winnen om zo de serie compleet te maken…. kan ze nu niet meer “kopen” hier, helaas hebben wij deen niet meer…. en de andere super markten zitten niet bij in de buurt!

 • Sinterklaasje wij houden van jou ! En dit pakket vol leuke boeken is wow!! Daar zouden we heel gelukkig mee zijn. Samen lezen is zo gezellig en fijn. De pietenpoezen => fantastisch is dat. Zelf hebben mijn twee meiden en ik ook een kat. En de andere boekjes zijn vast net zo mooi. Dus als de kids hun schoentje zetten met een wortel en hooi. Geeft de Thuisleven Sint ze dan wat lekkers, mijn dametjes zijn zo zoet. Gooi aub mijn naam in de grote hoed. Dan zingen we Sinterklaas kapoentje en Hoor wie klopt daar… Nu nog even flink duimen maar!!!!

 • Wij lezen elke dag wel minstens 1 boekje en tegenwoordig veel rond Sinterklaas. We zouden dan ook dolblij zijn deze aan onze voorraad toe te kunnen voegen zodat we wat kunnen afwisselen.

 • De sinterklaasboeken van Unilever zijn altijd een leuke verassing. De verhalen zijn vaak heel creatief en allemaal zo verschillend. We hebben er al een aantal van voorgaande jaren in het assortiment thuis, maar een nieuwe aanvulling is altijd welkom. Jammer dat er ook minder publiciteit in reclames voor gemaakt wordt, want meestal kocht ik nog weleens speciaal de actie artikelen ervoor, in de andere supermarkt. Nu mis ik die actie iedere keer echter.

 • Hele leuke actie ieder jaar.
  Mooie boeken,heel sfeervol geïllustreerd.
  Heb zelf geen kinderen dus gaan ze steeds naar twee nichtjes en neefjes.
  Maar het Pietenpoezen boek die houd ik voor mijzelf.
  Heb wel n kat,heeft nu nierproblemen.
  Loopt op zijn laatste weekjes.
  15.5 jaar oud.
  Als herinnering aan kater Zino houd ik dit boek 2021

 • Leuke titels, ben benieuwd naar deze nieuwe boeken. Ik heb de hele verzameling van ieder jaar. De schimmel is ziek en de gouden pepernoot zijn altijd een succes. Ik verf dan een pepernoot goud en doe deze in een mooi doosje. De kinderen uit mijn klas geloven dan dat deze pepernoot echt van goud is.
  Ik zou het superleuk vinden om deze boeken te winnen voor school.
  Deze actie met de prentenboeken is echt top!

 • Graag voor school omdat de oude boeken niet meer mogen ivm het hele pieten gebeuren.
  Graag de bieb aanvullen. Elk haar kon het bij de Jumbo maar nu niet meer…zo jammer
  Groetjes Bigitte

 • Wij willen heel graag de drie sinterklaas boeken om onze traditie voort te zetten. Wij lezen ze al jaren op 5 Dec voor aan onze kleinkinderen. Dekamarkt in Blokker ( voorheen Deen) heeft ze niet.
  Dit is dus een mooie kans om toch de traditie dit jaar voort te zetten, dus dan iedereen in ons gezin blij.

 • De Sinterklaasboeken zijn altijd geweldig. Lees mijn drie kleinkinderen graag voor, vooral in deze tijd die ze allemaal erg spannend vinden. Bij de intocht al genoten van die koppies vol verwachting, kan niet wachten om ze bij het oppassen weer voor te lezen.. Groeten aan de Sint.

 • Beste thuisbleven

  Wat zou het leuk zijn voor mijn kleinkinderen om deze mooie boekjes te ontvangen.
  Helaas zit geen van deze winkels die aan de actie meedoen bij ons in de buurt.
  Dus wat zou het een verrassing zijn als ze deze winnen.

 • Ik heb een plank vol van deze leuke sinterklaas boeken En nu oma van een kleinzoon.Die wil ik ook graag de serie van 2021 voorlezen Kan niet wachten

 • Echt leuke boeken! De kinderen op mijn werk (kinderdagverblijf) vinden de sinterklaasboeken van Unilever altijd prachtig om uit voor gelezen te worden. De prenten zijn zo kleurrijk en de verhalen zo leuk voor de kinderen. Hoop dat ik deze boeken kan bijvoegen bij de collectie van de voorgaande jaren.

 • Wat leuk 🙂 onze man van 3,5 begint het nu allemaal echt te snappen en vind het onwijs spannend allemaal. Dit zou dus een kers op de taart zijn!

 • Dit lijkt me heel fijn om voor te lezen aan de kindjes van de Voorleesexpress om ze zo kennis te laten maken met Sinterklaas.

 • Beste thuisleven.com
  Graag wil ik doen om kans te maken op een setje boeken. De rede: onze drie kinderen lezen de sinterklaas boeken van Unilever het hele jaar door een niet maar 3 weekjes. Het zijn echte fans van de prachtige boeken.

  Lieve thuisleven Sinterklaas.
  Wij zaten eens te denken
  Waarom juist u aan ons de boeken mag schenken.
  Drie lieve kindjes zitten hier op een rij,
  Want van drie nieuwe sinterklaad boeken worden ze heel erg blij.
  Bij onze brievenbus zullen ze wachten,
  Zo zoeken ze naar de boeken te smachten.
  Mocht u nou denken en carrière als rijm piet is deze moeder niet gegeven.
  Moeder zijn van deze drie kindjes is al genoeg carrière in dit leven.
  Beste thuisleven Sinterklaas hopelijk tot heel snel.
  Klop op het raam of tel maar hard aan de bel!!!
  Groetjes maike

 • Wauw wat een super leuke winactie ! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Alisha vol verwachting klopt haar hart !

 • Wat zou ik graag deze boeken in mijn klas voorlezen. Ik weet zeker dat de kinderen erg van deze Sinterklaasverhalen zouden genieten.

 • Wat een heerlijke nieuwe Sinterklaasboeken die ik kan gaan voorlezen! Zelfs ikzelf verheug me er al op! Graag loot ik mee Thuisleven.

 • Graag voor mijn buurjongetje. Zijn grootouders wonen in Suriname en wij zijn opa Henk en oma Netta voor hem. Leuk presentje voor sinterklaas

 • Doe graag voor mijn twee buurmeisjes mee aan deze leuke boekenwinactie. De leuke Sinterklaas tijd komt er weer aan. Dus zijn de sinterklaas voorleesboeken weer zeer welkom.

 • Ik zou ze graag willen winnen voor mijn zoon en dochter. Dan kan mijn oudste dochter de boeken voorlezen aan haar broertje, dit vinden ze zo leuk!

 • Wat een leuke Sinterklaas winactie.
  Weer van die leuke boeken van Bekende Nederlanders.
  Deze vinden mijn kleinkinderen vast en zeker weer leuk.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 • Wat is er nu leuker dan voor te lezen of je kind te zien lezen uit sinterklaasbloeken. Dit blijft een prachtig feest wat hopelijk nog vele generaties wordt doorgegeven.

 • Ik doe graag mee! Leuk om samen met mijn kinderen te lezen. En ook leuk voor mijn klas op school. We hebben al enkele van deze boeken van voorgaande jaren, leuk om de collectie wat uit te breiden.

 • Ik verzamel al jaren de Sinterklaasboekjes en heb ze allemaal!
  Helaas sluit de Deen hier en de andere supermarkten zitten niet in Harderwijk. Ook al ben ik in de zeventig ik wil ze toch graag hebben….

 • Wow dit zou gaaf zijn voor op onze school. Wij zijn zo aan het zoeken naar goede boeken voor de kleuters en groep 3 dit zou heel erg passen.
  Denk dat mijn kinderen er stiekem ook van gaan smullen

 • Dit zou ik super graag willen winnen voor mijn 2 meiden nu sinterklaas bijna in het land is willen ze alleen nog maar sinterklaas tekeningen, muziek en daar hoort savonds natuurlijk ook een sinterklaas verhaal bij
  Daarom zou ik graag willen winnen voor mijn meiden

 • Wij hebben maar één Sinterklaas boek. Dat is dan ook meteen mijn absolute favoriet: het boek van Charlotte Dematons! Omdat hier geen tekst in staat, is dit boekenpakket zeer welkom om uit voor te lezen! Een mooie afwisseling in deze leuke tijd!

 • Wat een geweldig leuke actie voor een rasechte #fanvansintenpiet. We kijken elk jaar uit naar de nieuwe boeken van Sint en Piet #maakonsblij en als Sint in het land is, lees ik elke dag een andere sinterklaas en/of pietenverhaal voor. ❤️

 • Wat een geweldig leuke actie voor een rasechte #fanvansintenpiet. We kijken elk jaar uit naar de nieuwe boeken van #maakonsblij en als Sint in het land is, lees ik elke dag een andere sinterklaas en/of pietenverhaal voor. ❤️

 • Wat zou het fijn zijn om de sinterklaas boeken te winnen en in mijn minibieb te zetten. Ik ben namelijk een kinderboekenzwerfstation opgezet door het fonds kinderhulp. Hierdoor kunnen nog meer kinderen genieten van leesboeken, ook als ze geen of nauwelijks middelen hebben om boeken te kopen.

 • Deze boeken zijn bij ons altijd een succes. De 3 boeken van vorig jaar sloegen in als een bom. Heb ze alweer klaar liggen voor dit jaar. Ik doe graag mee voor onze dochters van 4 en 6. Nu ook lekker dagelijks sinterklaasjournaal kijken. Leuke tijd die eraan zit te komen

 • Heel graag voor de kindjes van mijn lieve vriendin. Dol op de Sint (welk kind niet ….) en dol op boekjes en voorgelezen worden.

 • Superleuk! Helaas hebben de supermarkten waar ik boodschappen doe deze boeken niet. Dus ik waag graag een kansje voor mijn dochtertjes.

 • ooow wat gaaf om op deze manier kans te maken, zou echt geweldig zijn. Al jaren fan van deze boeken. Begon volgens mij ooit bij de jumbo en daarna bij de Deen gespaard. Helaas dit jaar geen Deen meer in de buurt en de andere winkels helemaal niet in de omgeving… Net nu dit jaar onze dochter er voor het eerst heel bewust mee bezig is.
  Ik maak graag kans en heb ook gereageerd bij de lipton thee advent kalender & speel piano met dikkie dik

 • Ik was aan het zoeken of er dit jaar weer Sinterklaas boeken uitkomen en jullie site kwam bovenaan de zoekmachine.
  Mijn dochter van bijna 9 is groot fan. Maar ook in de schoolbieb en in mijn kinderzwerfboekstation zijn de boeken populair. Ik zou het dan ook heel leuk vinden een set te winnen.

 • Dat zou geweldig zijn! Ik spaar de boeken ieder jaar voor de kinderen in de klas. Lekker voorlezen in de gezellige Sinterklaastijd

 • Leuke actie, in de winkel zitten de leukste boeken vaak bij producten die ik normaal niet zou kopen.
  Als ik op deze manier kans zou kunnen maken, Top!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics