Thuisleven.com
T-mobile simkaart

Sim Only van T-Mobile

Probeer maar eens de weg te vinden in de jungle van de mobiele-telefoonwereld. Stunts, aanbiedingen, prepaidkaarten, abonnementen, sim only en zelfs sim only onbeperkt internet. Dan ook nog eens de providers zoals T-Mobile die ze aanbieden. En uiteraard is de eerste gestelde vraag in de winkel of je al een mobiele telefoon hebt of deze nog moet kopen. En voor je het weet sta je onnodig lang in een zaak om de beslissing te maken. In dit artikel dan ook even een korte uitleg over prepaid, abonnement en sim only, zodat je in elk geval daarvan een goede keuze kunt maken.

Wat houdt Sim Only in?

Het woord SIM is de afkorting van subscriber identity module. Een sim is een geïntegreerde schakeling die de unieke gegevens draagt van de betreffende netwerkprovider om verbinding te kunnen maken tussen het mobiele apparaat (telefoon, modem, enz.) en de netwerkprovider. Deze sim wordt uitgevoerd in een kaartje zodat je deze in een telefoon kunt stoppen.

Er zijn telefoons die al een simkaart bevatten en je hebt losse toestellen waar je een sim kaart los bij moet kopen.
Laats genoemde is het goedkoopste. Zeker als je het toestel krijgt van iemand of in de aanbieding kunt kopen.

Abonnement of prepaid?

Een sim only kaart kun je aanschaffen met prepaid-tegoed maar ook met een abonnement, ook wel bundel genoemd. Het voordeel van een bundel is dat je van te voren weet hoeveel je kunt bellen, sms-en en MB’s je per maand kunt besteden en dat voor een vast tarief. Bij een prepaid koop je voor een bepaald bedrag belminuten, sms-jes en MB’s. Is het tegoed op? dan koop je nieuw tegoed. Een prepaid kaart is vooral gunstig voor mensen die zeer weinig met de telefoon doen als het aankomt op het verbruik van MB’s, telefonie en sms-jes versturen.

Waarom kiezen voor sim-only?

Als je een telefoon koopt en vervolgens een sim-only-abonnement neemt, ben je goedkoper uit dan als je kiest voor een abonnement met telefoon. En sim-only geeft vaak ook meer mogelijkheden. Tegenwoordig is overstappen van abonnement en/of provider appeltje eitje. Je hoeft hier ook niet meer speciaal voor naar de winkel maar je zou het zelfs in bed kunnen regelen. Zolang je maar beschikt over internet. Uiteraard kun je ook als je al een abonnement met toestel hebt aangeschaft naar verloop van tijd, na afloop van het bestaande contract, overschakelen naar sim-only.

Beste uit de test

T-Mobile is voor de vierde keer op rij als beste uit de test gekomen wat betreft het beste en snelste internet van Nederland. Een hele prestatie vind ik zelf en ook de moeite waard om dit product eens onder de aandacht te brengen. Zodat ook jij kunt genieten van het beste en snélste netwerk van Nederland.

Nog niet helemaal overtuigd? Test dan het T-Mobile netwerk!

Ben jij nog geen klant van T-Mobile, maar ben je wel benieuwd naar wat het snelste netwerk van Nederland jou te bieden heeft? Test het nu zelf! Stap vandaag nog over en test het snelle 4G-netwerk. Ben je niet overtuigd? Stap dan na een maand weer over. De eerste maand zit je namelijk nergens aan vast.

  • Test het netwerk één maand lang
  • Je abonnement mag op een latere datum ingaan

Bij welke provider ben jij aangesloten en waarom?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics