Scoot-and-ride
Thuisleven.com > Kinderen > Scoot & Ride van step naar loopfiets in een blink

Scoot & Ride van step naar loopfiets in een blink

Met drie dochters op een rijtje passeren hier heel wat loopfietsen, driewielers en steppen de revue. In de blog van de winactie Juni werd meerdere malen verzocht om een review van een loopfiets en ik dacht direct aan de Scoot-and-Ride van onze jongste. Geschikt voor 2-5 jaar heeft ze hem al ruim twee jaar intensief in gebruik en zij niet alleen trouwens. Het is een step én loopfiets ineen. Van hetzelfde merk zijn inmiddels ook variaties te koop voor 1+ met een dubbel achterwiel voor de kleintjes of een 2in1 scooter tot 8 jaar met een standaard.

Scoot & Ride

Met de schuifknop onder het stuur is het stevige frame te draaien met een duidelijk hoorbare en voelbare KLIK tot een step of juist de loopfiets. Het draaimechanisme is nog steeds als nieuw en er zit geen speling in. Het stuur heeft dikke handvatten en dat vindt onze laminaatvloer erg prettig. Het zadelgedeelte schijnt prettig te zitten en het stavlak van de step is breed genoeg voor kindervoeten. De roze details maken het voor het oog van deze prinses tot een prachtig geheel en ze trekt veel bekijks op straat. De prijs is zeker in verhouding tot de kwaliteit erg gunstig. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat de kleine kinderhandjes het frame zelf niet kunnen draaien, daar hebben ze hulp bij nodig van grote-mensen-handen. De banden kunnen niet lek en zijn na al die jaren nog niet gesleten. Het stuur is verstelbaar, dus de Scoot-and-ride kan nog een beetje meegroeien met dochterlief.

Lees ook

Wanneer fietste jouw kind voor het eerst?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe