Flashing Rollers
Thuisleven.com > Buiten > Buitenspelen > Review: Flashing Roller 6+

Review: Flashing Roller 6+

De lezers van Thuisleven geven in de Maandactie van Juni aan dat ze buitenspeelgoed getest willen zien. Bij ons op school zijn de schoenen met geïntegreerde rollers of plaatjes niet toegestaan. Dan valt mijn oog op ‘Flashing roller’. Twee lichtgevende rollers onder de hak van je schoen, bandjes spannen en rollen maar!

Van A naar B

Met twee schoolgaande van drie kinderen vergt het transport naar school een behoorlijke planning. Wanneer we in de ochtend lopend naar school gaan, missen we ’s middags bij het afspreken van een speelafspraak een fiets. Met de Flashing rollers in haar rugzak is de oudste iets mobieler. Ze trekt haar bescherming en rollers aan en daar gaat ze. Eerst rolt ze aan de hand op de stoep. Tijdens het oversteken stapt ze met de rollers onder haar schoenen naast de overkant. De rollers passen perfect onder haar schoen en ze voelen stevig aan.

Na verloop van tijd wordt ze overmoedig en ze verliest één roller tijdens het oversteken. Even op een stoepje plaatsnemen en de bandjes spannen. Nu gebeurt dat zeker niet meer. De bandjes zijn aan beide zijden verstelbaar en met een clip te haken in een uitsparing. Ze trekt veel aandacht onderweg door de oplichtende wielen. Ze geniet van de aandacht en doet haar uiterste best. Het remmen verloopt nog niet soepel,  je moet mét vertrouwen overhellen naar je hak, dat lukt nog niet. Ze wil iedere dag op rollers naar school en draagt zoals afgesproken haar bescherming, dat neemt niet veel plaats in de rugzak.

Flashing Rollers

Ik vond nog een leuk YouTube filmpje. Op de site van Flashingroller.nl staan er meer. De rollers zijn verkrijgbaar in het blauw, groen, zwart, roze & rood en met of zonder rem. Het groen, blauw en rode LED licht knippert tijdens het rollen. Ik heb geprobeerd dit op camera vast te leggen. Ze zijn stevig en zijn door personen tot 65 kilo te gebruiken. De Flashing Rollers hebben ABEC7+ lagers die soepel lopen, slijtvast zijn, goed tegen schokken kunnen en waarbij vuil gewoon afgespoeld kan worden. Het is en blijft kinderspeelgoed, maar daar is de prijs ook naar. Lijkt mij een ideale ZOMERVAKANTIETIP!

Lees ook:

Spelen jouw kinderen wel eens buiten?

Linda Meester

Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics