Selecteer een pagina

Vandaag kreeg ik geheel onverwacht een pakketje thuisgestuurd. Verrassingen zijn natuurlijk altijd leuk 🙂 Nadat ik de grote doos geopend had, zag ik in een supermooie ‘cadeau’verpakking twee flessen Rivella Koolzuurvrij 0.5L . Een nieuw product! Natuurlijk zijn we in om nieuwe producten te testen!

Rivella Koolzuurvrij

Rivella Koolzuurvrij bevat al het goede van Rivella, maar dan zonder koolzuur. Dit drankje is verkrijgbaar in de verfrissende smaken;

  • Lemon
  • Peach
  • Pomegranate
  • Elderflower

Net als de andere smaken van Rivella, bevat ook Rivella Koolzuurvrij slechts 5 kcal per 100 ml. Het is een heerlijk licht drankje met een volle smaak, zonder dat je er een vol gevoel van krijgt. Met een twist van citroen, perzik, vlierbloesem of granaatappel is Rivella Koolzuurvrij extra lekker bij de lunch.

Mijn mening

Ik kreeg 2 flesjes Rivella koolzuurvrij thuisgestuurd om te proeven; de pomegranate en de lemon. Hoewel ik waarschijnlijk echt niet van mijn sinas (niet aan te slepen) ben af te stappen, wil ik ze natuurlijk wel proeven. Als eerste proefde ik wat van de granaatappel. Ik moest even aan de smaak wennen, maar deze is wel lekker fruitig en fris van smaak. Voor een frisse, lichtzure en fruitige dorstlesser in de zomer is de lemon een zeer lekkere variant. Vooral als ze gekoeld zijn het beiden goede dorstlessers. Je proeft de verschillende smaken goed zonder dat het té is. Maar ja, smaken verschillen, wat mij betreft zijn ze best lekker en goed te drinken, maar ik blijf bij een lekkere glas sinas.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics