Thuisleven.com
Review ALANA make up remover
Thuisleven.com > Verzorging > Make-up > Review ALANA make up remover

Review ALANA make up remover

Nou het ik toegeven ik doe dit niet elke dag. Ik draag ook niet elke dag make-up en als ik wat water over mijn gezicht plens s’avonds voor het slapen gaan vind ik het meestal al wel genoeg. Maar on the rare occasion dat ik wel een gezicht vol make-up draag maak ik het meestal met wat water, zeep en een washandje schoon. Ik ben geen vrouw met een uitgebreid avond ritueel. Ik houd het graag snel en simpel.

ALANA

Vandaag heb ik zonder een gezicht vol make-up de ALANA milde make-up reiniger uitgeprobeerd. Bart Maes, de oprichter van Amanprana zegt “Wat niet gezond is om te eten doe je niet op je huid”. Met andere woorden het goedje in de fles zou eetbaar moeten zijn. Nu heb ik er natuurlijk even goed aan geroken, maar echt smakelijk ruikt het niet. Het heeft eigenlijk geen parfum en dat is ook wel erg fijn. Meestal vind ik die geurtjes namelijk helemaal niet lekker of te alcohol geurig. Op de doos waar het flesje inzit staat ook duidelijk EETBAAR. Met alle voedingswaarde erbij. Maar omdat ik dit goedje echt niet ga opeten smeer ik het liever op een watje om mijn gezicht op te schonen.

Ik heb vandaag flink wat op de fiets gezeten, door de nieuwbouwwijk waar volop wordt gebouwd en door het centrum. Van al dat bouwstof wordt je niet vrolijk en er is ook nogal wat opstuivend zand, dus ik ben benieuwd hoe vies mijn gezicht is. Het witte watje kleurt goed oranje als ik de ALANA erop druppel. Dat zullen de 10 carotenen zijn die er door de rode palmolie inzitten. Caroteen zorgt voor een mooie bruine kleur als die in je zonnebrand zit, hopelijk doet hij hier dan het zelfde werk. Met dit zonnige weer of hopelijk met de aankomende zonnige dagen kan ik wel een kleurtje gaan kweken.

Gezicht reinigen

Review ALANA make up remover

Met wat druppels op het watje ben ik mijn gezicht gaan poetsen. Echt lekker ruiken vind ik het niet, maar het is ook geen vervelende geur als je aan het deppen bent. Het voelt zacht aan en hij maakt ook lekker schoon. Als je klaar bent met schoonmaken heb je wel een laagje olie op je gezicht en dus eigenlijk niet nog een crème of droge olie nodig om je gezicht weer wat minder trekkerig te laten voelen, wat ik met gewoon een beetje zeep wel altijd heb.

Wat zit er in de ALANA gezichtreiniger?

Wat zit er nu precies in? Het is een gearomatiseerde olie mengeling. 33,28% abrikozenpitolie, 24,96% zoete amandelolie, 16,64% kokosolie, 13.3% olijfolie, 8,32% tarwekiemolie, 3,33% rode palmolie, 0,17% kamille. De roomse kamille werkt kalmerend op de ogen, vooral bij de gevolgen van vermoeidheid en irritaties. Nou met die bouwwerkzaamheden om me heen heb ik last van beide dus dat komt goed uit. Ook is de kamille verzachtend en ontspannend voor de huid. De vitamine E en de carotenen helpen je een jeugdige uitstraling te behouden en je huid te beschermen tegen invloeden van buiten af.

Het is 100%BIO, 100% actief, 100% natuurlijk en 100% liefde staat er op de fles. Ik vind hem vooral erg fijn. Het enige min puntje voor mij is dus de geur, maar als ik die lekkerder zou willen hebben dan moet er weer troep in. Ik ben tevreden.

Lees ook:

Ben jij al bekend met ALANA producten?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics