Selecteer een pagina

In september werd onze dochter 8 jaar en ze had 1 wens voor haar kinderfeestje. Het moest een echt meidenfeestje worden. Nu had ik daar al over gedacht en kwam met leuke creatieve feestjes op de proppen, maar nee niet zo. Ze wilde een make-up / beauty feestje. En daar kwam een probleem aan, als ik ergens niet van ben is het make-up en Beauty. Dus dat werd speuren op internet. En zo kwam ik uit bij Joyce van feestjesvoorkinderen.nl

feestjesvoorkinderen.nl

Ik kwam dus uit bij de pagina van Joyce, daar zag ik staan want onze dochter precies wilde! Een beauty feestje. Snel doorlezen wat het precies inhoud. Tot mijn opluchting zag ik dat het niet alleen make-up en beauty was maar ook nog een creatieve touch.

Ik nam contact op met Joyce en zo bestelde ik het beauty feestjes pakket.

Inhoud Pakket

  • Spiegeltjes die de kinderen zelf nog moeten versieren inclusief de benodigdheden om er een sprankelend exemplaar van te maken.
  • Make-up reinigers
  • Gezichtsmaskers
  • Nagellak
  • Tafelkleed met bijpassende bekertjes en bordjes.

Via de mail kreeg ik nog een draaiboek voor het feestje.

Voorbereidingen feestje

Als je het pakket besteld hebt, hoef je eigenlijk niet veel meer te doen, dan eten en drinken te kopen. Joyce bied tegen een meerprijs ook het maken van een passende uitnodiging. Dit hebben wij niet gedaan omdat onze dochter als kaartjes had uitgezocht.

Naast het eten en drinken had ik zelf nog wel nagellak remover gekocht. Dit heb ik bij een drogist gedaan en adviseerde mij om een nagellak remover te kopen zonder aceton ivm de leeftijd van de meiden!

De uitnodigingen waren de deur uit, het Feestjesvoorkinderen.nl pakket was binnen! Ze had er zoveel zin in!

Het feestje

Wij startte het feestje uit school om 15.15 uur en begonnen met een High Lemonade. Ik had de tafel gedekt met het leuke tafelkleed en bijpassende bordjes en bekers. Daarop stonden heerlijk koekjes, snoepjes, cake-jes en andere lekkernijen. Ook 3 kannen met limonade, Reine Claude (groen), Multi vruchten (oranje) en Bosvruchten (rood). Daarnaast een kan water.

Toen de dametjes aan tafel zaten werden de cadeautjes gegeven. Ze werd natuurlijk enorm verwend en ondertussen werd er genoten van al het lekkers. Na al dat snoepen werd het tijd om even creatief te zijn.

Het werd tijd voor het versieren van de spiegeltjes. Iedereen kreeg een eigen spiegel en de benodigdheden om te versieren stonden midden op de tafel. In het draaiboek staan goede tips om bijvoorbeeld te zorgen dat de diamantjes op de spiegeltjes blijven. Ze waren heerlijk aan de knutsel en het was erg leuk om te zien dat sommige een patroon maakten op de spiegel en de andere gewoon willekeurig aan de slag gaan.

De spiegels waren inmiddels klaar en moesten even drogen, ze wilde graag even spelen en dat kwam mij erg goed uit zodat ik het creatieve even kon opruimen en de nagellak spullen klaar kon zetten.

Ik was klaar met het klaarzetten van de nagellakjes, de stickers voor op de nagels en de nagellak remover. Ook had ik saté prikkers klaargelegd omdat ik dat makkelijker vond om de stickers op die kleine nagels te kunnen plakken. De meiden mochten zelf kiezen, lak ik mijn eigen nagels, doet een vriendin het of de moeder. Ik werd niet gevraagd;-) ze konden het allemaal prima zelf. De nagellak remover bood soms wat uitkomst maar wat was het genieten om ze zo bezig te zien. Na alle nagels van de handen werden er ook nog teennagels gelakt! Omdat ze op elkaar moesten wachten met lakken droogde de nagels in de tussentijd dat was wel fijn. En zo gingen wij gelijk door naar de volgende ronde, het maskertje.

Alle meiden kregen een handdoek om en kregen het maskertje. Ze begonnen enthousiast te lezen eerst je gezicht wassen of reinigen? en dan het masker erop. En het was ook nog een masker in de vorm van een schattige kitten. het was voor sommige nog wel spannend, durf ik dat over mijn gezicht, hoe ziet het met mijn neus en ogen. Ik ben bij de jarige begonnen en zo rond. Op 1 meisje na hebben ze er allemaal van genoten. Ja en een masker moet 10 minuten op je gezicht. Dus hebben wij een filmpje van Lego Friends aangezet en zaten ze gezellig op de hoekbank met elkaar.

Alle maskers af en ze hadden heerlijke zachte huidjes!

Het was inmiddels wel echt tijd om te gaan eten. Ik had van te voren al zelf pannenkoeken gebakken en die hoefde ik alleen maar op te warmen. Nu was de tafel weer gedekt met de leuke bordjes en bekers (bekers hadden een naam gekregen) en zo werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken met gekleurde poedersuiker van Poeder Pret, jam of stroop.

Na dit feestmaal was het feestje voorbij en gingen alle meiden met gelakte nagels en met een mooie spiegel naar huis. Ze waren enthousiast en iedereen heeft genoten! Ideaal zo’n Feestjesvoorkinderen.nl feestje!

Heb jij al eens gehoord van Feestjesvoorkinderen.nl?

Geverifieerd door ExactMetrics