Thuisleven.com
Mijn Babyshower van Pauline Oud
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Mijn Babyshower van Pauline Oud

Mijn Babyshower van Pauline Oud

Intussen is het helemaal hip om een babyshower te organiseren voor de aanstaande mama. En het is net zo leuk om daar ook leuke herinneringen van te hebben door er foto’s van te maken. Maar wat als alle gasten die aanwezig zijn een leuk stukje schrijven en wordt genoteerd welke cadeaus de aanstaande mama krijgt?

Mijn babyshower

In het boek van “Mijn babyshower” kunnen gasten de informatie kwijt die ze graag willen vertellen. De voorgedrukte pagina’s, allen voorzien van een leuk kleurtje en prachtige illustraties, zijn een mooie leidraad. Zeker voor de gasten die niet zo goed weten waar ze over willen schrijven.

Het boek is goed in te vullen op de dag zelf, maar er kunnen ook pagina’s van te voren uit het boek gehaald worden (de pagina’s zijn namelijk met een lint gestrikt). Het is natuurlijk wel weer een klusje om dit allemaal te bundelen.

In het boek kun je o.a. de volgende pagina’s vinden

– Babyshower uitnodiging: hier kun je een foto of het kaartje plakken van de uitnodiging ook kunnen de gasten hier schrijven door wie de babyshower is georganiseerd en hoe de gasten werden uitgenodigd.
– Voor jou! een kleine inleiding  voor de a.s. mama
Cadeautjes! Hier kun je schrijven welke cadeautjes je hebt gekregen en van wie je het gekregen hebt
Jouw gasten schrijven: Een aantal vragen die gesteld worden aan de gasten die allemaal gaan over de a.s. moeder (“Jij wordt een supermama omdat”. “Wij kennen elkaar sinds” en “Hierover hebben we zó gelachen” zijn enkele voorbeelden).

Mijn Babyshower van Pauline Oud
En uiteraard zijn er heel veel plekken waar foto’s geplakt kunnen worden van het feestje. Te denken is aan het eten, de cadeautjes enzovoorts.

Mijn mening

Het boek zit erg leuk in elkaar en is dan een leuk cadeau om te geven als eerste cadeautje op een babyshower. Met veel uitgenodigde gasten zou ik de gasten van te voren al het e.e.a. laten invullen zodat je op de babyshower zelf niet te veel hiermee bezig bent. Met een kleinere groep is het juist een leuke activiteit op de dag zelf als je geen spelletjes of andere bezigheden gepland hebt staan. Het van te voren even goed doornemen is sowieso geen slecht idee!

Info en waar te koop

Mijn babyshower is o.a. hier te koop.
Vormgeving: Studio ImageBooks
Tekst en Illustraties: Pauline Oud
ISBN: 9789461448712

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics