Selecteer een pagina

Agent en Boef, ken jij ze al? Met onze kleuter kunnen wij heerlijk genieten van de humoristische prentenboeken van Agent en Boef. En sinds kort kunnen we dat ook doen met onze peuter. Want sinds een paar weken hebben wij het hardkartonnen flapjesboek “Bedtijd voor Boef’ in huis. Dubbel genieten dus! Waarom?

Agent en boef- bedtijd voor Boef

Naast het feit dat het een stevig boek is en dus heel wat kan verdragen (!! Erg handig met een wilde peuter in huis), is het een grappig verhaal. Agent moet op Boef passen die in de gevangenis zit. Maar Boef haalt ondertussen allemaal boevenstreken uit waarbij Agent de pineut is. Er volgt zelfs een achtervolging!

Het verhaal is eenvoudig, er is niet veel tekst aanwezig. Dat vind ik geen gemis. Hoe vaker we het boek lezen, hoe meer ik er zelf bij verzin. Hoe ouder je kind, hoe meer je er ook bij kunt vertellen en bedenken. Door de kleurrijke en grappige tekeningen is het ook niet moeilijk om zelf nog zinnen bij te bedenken.

Er wordt ook steeds een vraag gesteld “Wat zit er op het broodje van Agent?” en “Wat ligt er in het bed van Agent?” Wil je het weten….wij gaat het niet verklappen, kijk maar achter de flappen! Want daarachter vind je met je dreumes of peuter het antwoord. En die flapjes maken het ook weer spannend.

De boeken van Agent en Boef zijn grappig geschreven door Tjibbe Veldkamp en op een humoristische wijze getekend door Kees Boer. Onze peuter kan heerlijk met dit boek op de bank zitten en alleen maar kijken naar de tekeningen. Soms horen we haar lachen, dan heeft ze iets grappigs ontdekt. Nieuwsgierig geworden? Ga eens op zoek naar Agent en Boef!

‘Agent en Boef – Bedtijd voor Boef’ is uitgegeven door uitgeverij Lannoo en is online verkrijgbaar. Het formaat van het boek is 21×21 cm. ISBN 9789401401968

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics