Thuisleven.com
Ravensburger– Schilderen op nummer – leeftijd 9+
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Creativiteit (knutselen, kleuren, etc) > Ravensburger– Schilderen op nummer – leeftijd 9+

Ravensburger– Schilderen op nummer – leeftijd 9+

Als kind vond ik het altijd al leuk om te schilderen op nummer en nu blijkt, ik vind het nog steeds heel erg leuk. Ik was dan ook enorm blij toen dit doosje op mijn deurmat viel, want wie weet zou ik mijn 2 dochters ook enthousiast kunnen krijgen.

Schilderen op nummer

We begonnen samen met eens goed de buitenkant te bekijken. Meteen viel ons op dat er gekleurde buitenlijnen zijn. De adviesleeftijd wordt duidelijk vermeld en wat erg belangrijk is de bijgeleverde acrylverf is op waterbasis.

Samen hebben we het doosje geopend en de inhoud bestaat uit:

*             1 penseel (dunne punt)
*             6 verfbakjes acrylverf met duidelijke nummer codering erop
*             schilderij met duidelijke kleurlijnen en nummers erop
*             Bijpassend lijstje

Onze ervaring met schilderen op nummer

Aan de binnenkant van het doosje zit een zwart/witte bedrukking van het schilderij.
We bekeken het schilderij eens goed. De nummers waren duidelijk aangegeven een enkele stond wat verder op het schilderij met een stippellijntje dat naar het verf vakje gaat.
We gingen aan de slag met de witte verf, de grote oppervlakten waren goed te doen, de kleinere wat lastiger. Al snel werd er een fout plekje geverfd, maar dankzij de binnenkant van het doosje konden we toch nog nazoeken wat het had moeten zijn.

De acrylverf droogt gelukkig snel op, de kleuren vermengden zich dus niet. We verfden kleur na kleur, want met maar 1 penseel is dat het gemakkelijkst.

De adviesleeftijd is 9+. Gezien de afmetingen van de vakjes is die leeftijd prima ook om ze alleen aan de slag te kunnen laten gaan. Mijn dochters zijn in ieder geval heel enthousiast en mijn jongste dochter heeft in de winkel al flink lopen zoeken naar een doosje geschikt voor haar leeftijd. Dus missie geslaagd!

Lees ook:

Met dit doosje kan iedereen schilderen!

*Voor deze review hebben wij een review exemplaar ontvangen*

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics