Thuisleven.com
Printcandy Klembord

Printcandy Klembord

Vaderdag ligt ondertussen weer even achter ons, maar we genieten er hier nog steeds een beetje van. We zijn niet echte vaderdag en moederdag vierders, maar soms een leuke kleine attentie om te laten weten dat je wordt gewaardeerd is niet gek toch? De site van Printcandy is heerlijk rustig, gebruiksvriendelijk, in drie stappen ben je klaar! Heerlijk “knutselen” met alle vormen, maten, kleuren en dan digitaal makkelijk en snel te bestellen. Dit jaar hoefde ik niet opzoek naar een douchegel of scheerschuim, maar kreeg vaderlief een klembord waar hij straks zijn bouwtekeningen mooi op kan hangen. En als die tekeningen niet meer nodig zijn ziet hij een mooie print van Printcandy. Waarop hij wordt opgehemeld door zijn twee schatjes.

De site van Printcandy

De site van Printcandy is zo gemakkelijk, in drie stappen ben je klaar:
1. kies een ontwerp. Je kan familie posters kiezen, geboorteposters, klemborden, tekstposters, en cadeaubonnen hebben ze ook;
2. Kies de maat van je poster;
3. Pas de kleur en tekst aan en klaar is je poster!
Je kan ook kiezen uit printables. Wat betekent dat je na stap 1, 2 en 3 een link krijgt gestuurd waarmee je je creatie zelf kan uitprinten. Zo kan je voor 3,50€ bijvoorbeeld al hele leuke cupcakes personaliseren!

Een klembord

Ik heb dus zelf gekozen voor een klembord, omdat papa J altijd papiertjes heeft slingeren. De print blijft zo netjes en hij kan hem overal zelf neerzetten waar hij wil.
Na het maken kreeg ik netjes een mail met de bestelling en drie dagen later lag het op de mat. Simpel snel en hartstikke leuk en origineel. Een klembord met gepersonaliseerde poster kost 24,50€.
Nieuwsgierig geworden? Klik hier om zelf aan de slag te gaan!

Lees ook:

Bezoek Een goed verhaal voor leuke Vaderdag quotes!

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

30 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics