Thuisleven.com
Prik ik heb je (KipiK)
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Servies en toebehoren > Ditverzinjeniet: Prik ik heb je (KipiK)

Ditverzinjeniet: Prik ik heb je (KipiK)

Mensen die mij kennen weten inmiddels wel dat ik, met een achtergrond als ingenieur, dol ben op handige, intelligente oplossingen voor alledaagse probleempjes. En als ze er ook nog eens geinig, ingenieus, modieus en/of chic uitzien, dan ben ik helemaal geïnteresseerd. Dus toen ik van Ditverzienjeniet een KipiK aangeboden kreeg om te reviewen, kon ik geen nee zeggen. Het vernuftige dingetje, is de ideale oplossing voor een eeuwen oud probleem. Namelijk het alom bekende “prikker-probleem”.

Prikkers bij een snack

Jullie kennen het vast wel. Je krijgt visite en je hebt net wat worstjes in stukjes gesneden of blokjes kaas gemaakt. Of misschien houd je meer van het gezonde en heb je gekozen voor fruit en gesneden groeten. Hoe dan ook, nu trek je een lade open en haalt daaruit het doosje met prikkers. En nu heel eerlijk, hoeveel van jullie hebben of dit doosje al eens laten vallen, of bij het steken van de prikkertjes in een glaasje een enorme bende gemaakt? En wie al vaker dan één keer? Nou ik ben niet de meest onhandige, maar dat gedoe met die prikkers vind ik meestal maar niets. Het gaat om de een of ander manier altijd fout.

Oepsie

Prik ik heb je (KipiK)

Om nog maar niet te spreken over het gehannes als iemand een prikker uit het prikkerglaasje wilt nemen. Je trekt er eentje uit en hoppa de hele tafel ligt onder. En dan moet iemand er weer met z’n handen aanzitten om ze terug te plaatsen, wat het hele concept van een hygiënische prikker gebruiken om niet met je vingers aan het eten te zitten een beetje tegenwerkt. Kortom, het is een vervelend probleem waar de ingenieurs/product designers van LIB éditeur d’ idées nu eindelijk een permanente oplossing voor gevonden hebben. Namelijk in de vorm van de KipiK Egel Prikkerhouder. Het is een prachtig, van hoogwaardige materialen gemaakt, fruitschaal/kaasplank ornament dat ervoor zorg dat je nooit meer een prikker-probleem hebt.

Kipik aan de rand van een kom

Je steekt zijn rug vol met de bijgeleverde prikkertjes (of prikkers uit de winkel, als ze op zijn) en hangt hem over de rand van je schaal of kom. De prikkertjes zijn door de gekromde rug van het kunstmatige beestje gemakkelijk toegankelijk zonder al het risico op een ongepland mikado festijn over je tafel. En met het guitige snuitje, is hij gegarandeerd een prima ijsbreker mocht de conversatie met de schoonfamilie niet helemaal lopen zoals gepland. Kortom voor het luttele bedrag van €21,95 kun je bij Ditverzienjeniet.nl ook zo’n handige gadget in huis halen die je feestjes beestachtig zullen verbeteren.

Lees ook:

Shop jij graag online?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics