Thuisleven.com
Pride voor jong en oud!

Pride voor jong en oud!

De Pride festivals in Nederland staan weer voor de deur! Van Rotterdam tot Utrecht, Leeuwarden, Eindhoven en Groningen, overal wordt de acceptatie van de LGBTQ+-gemeenschap groots gevierd. Het hoogtepunt van deze vieringen is de Amsterdamse Canal Pride in augustus. Maar wat het extra speciaal maakt, is dat je Pride kunt beleven met je hele gezin. Pink Parents heeft speciaal voor de allerkleinsten een Pride-collectie ontworpen, zodat zij samen met hun mama’s en papa’s in stijl Pride kunnen vieren.

Voor moderne gezinnen met twee moeders, twee vaders, transgender ouders of gezinnen die kinderen genderneutraal willen opvoeden, zijn de Nederlandse Pride feesten de perfecte gelegenheid om acceptatie te vieren. Het is belangrijk om aan de volgende generatie te laten zien dat het helemaal oké is om te zijn wie je bent. Zoals het gezegde luidt, jong geleerd is oud gedaan, en dit geldt ook voor het bevorderen van acceptatie bij anderen.

Duurzaam hergebruik

De Pride-collectie van Pink Parents bestaat uit rompers en t-shirts met kleurrijke Pride-opdrukken. Niet alleen de designs zijn zorgvuldig gekozen, maar ook de materialen. Alle kledingstukken zijn gemaakt van heerlijk zachte en hoogwaardige katoenen stoffen. Dit zorgt ervoor dat de opdrukken en pasvorm intact blijven, zelfs na vaak wassen. Hierdoor kun je de kleding ook duurzaam hergebruiken voor de volgende generatie Pride-bezoekers.

Het belang van duurzaamheid en hergebruik wordt steeds groter in onze maatschappij. Het is bemoedigend om te zien dat Pink Parents zich bewust is van dit aspect en ervoor zorgt dat hun Pride-collectie niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het is een geweldige manier om jonge kinderen al vroeg bewust te maken van het belang van hergebruik en respect voor het milieu.

Pride voor jong en oud!

Over Pink Parents

Pink Parents is opgericht door Sylvia, een grafisch vormgever die tijdens haar zwangerschap ontdekte dat er maar weinig leuke cadeautjes waren voor niet-standaardgezinnen. Ze besloot daarom zelf een webwinkel te starten voor deze “roze ouders”. Pink Parents biedt niet alleen een speciale genderneutrale collectie, maar ook producten voor alle soorten gezinsvormen. Of je nu twee moeders hebt, twee vaders, een meeroudergezin bent of een alleenstaande ouder, bij Pink Parents kun je terecht. Bovendien is Pinkparents.nl niet alleen een webshop, maar ook een platform waar “roze” wensouders verhalen en ervaringen over ouderschap en opvoeding kunnen delen.

De Pride-collectie van Pink Parents is een geweldige manier om jong en oud te betrekken bij Pride. Het viert diversiteit, acceptatie en liefde binnen gezinnen, ongeacht hun samenstelling. Door kinderen van jongs af aan te laten zien dat er verschillende soorten gezinnen zijn en dat alle vormen van liefde worden gevierd, leggen we een sterke basis voor een inclusieve en tolerante samenleving. Dus trek je kleurrijke Pride-kleding aan en geniet samen met je gezin van de geweldige Pride festivals door heel Nederland!

Lees ook:

Welk shirtje vind jij het leukst?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

22 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics